Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: łanalogowo

Domyślnie

Och ci łanalogowcy... Niby też fotografia ale jakby autorowi o coś kompletnie innego szło w robieniu zdjęć niż mnie. I nie wiem o co.

Domyślnie

Ale ten trójnóg nie pasuje... z jakiegoś zydla dębowego by pasowało.

Domyślnie

złe kadrowanie

Domyślnie

Troszkę na materiałach analogowych pracuję i powiem tak, sam sposób i technika wykonania fotografii nie powinna być celem samym w sobie
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Troszkę na materiałach analogowych pracuję i powiem tak, sam sposób i technika wykonania fotografii nie powinna być celem samym w sobie
    Podpisuję się pod tym rękami i nogami, jak dla mnie wszystko na zdjęciu zlało się w jedną plamę.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    Podpisuję się pod tym rękami i nogami, jak dla mnie wszystko na zdjęciu zlało się w jedną plamę.
    Zgadzam się co do ideologi, jednakże czy zdjecie sie zlewa? Mi się podoba, bardzo lubię takie klimaty - leśne.
    Chociaż przyznam, że jakiś 35/0,9 by sie przydał. Bylby i szerszy kadr i stosunkowo mała GO.

Widze ze statyw słuzy Ano dobrze, w śniegu to idzie na nim pracowac - wbic w "ziemie" i jazda

Domyślnie

Wolałbym, żeby to zdjęcie wołało do mnie, że łanalog, a nie w drugą stronę. Niestety nic tu ciekawego nie ma...a że zrobione kliszą nic nie zmienia po prostu słabe. Chociaż pasję podziwiam i trzeba ją szanować.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

staram się, będzie lepiej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów