Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Grubodziób

Domyślnie Grubodziób

Grubodziób i pełzacz leśny

1.

2.

3.

4.

5. Jeszcze dzięcioł się pojawił...

pzdr
    Paweł.

Domyślnie

Ładne wszystkie. Grubodziób fajnie"czyściutko" wyszedł. Tak jakby błyśnięte było, ale exif mówi co inego
    Fuji

Domyślnie

Cały zestaw naprawdę cieszy. Kiedyś miałem takie szczęście, że gdzie się nie ruszyłem, to ... pełzacze. Zdjęć niestety jeszcze nie robiłem. Teraz już nawet nie pamiętam, kiedy widziałem pełzającego pełzacza

Domyślnie

Wszystkie kadry dobre jakościowo, fajne światło i kolory, gratki.

Domyślnie

bardo ładny zestaw , grubasek zacny , taki środowiskowy , zimowy - pozazdrościć spotkania

Domyślnie

Ja co prawda w tym roku codziennie widzę grubodzioba (jakiś wysyp w Krakowie w tym roku, nawet u mnie mnie na balkonie w karmniku przegania dzwońce i czyże) ale żadnej przyzwoitej fotki nie zrobiłem. Bardzo fajny ten Twój grubas A pełzacz leśny czy ogrodowy? Taka mała zagadka Dzięcioł mi nie leży, przy takim kadrowaniu widzę tylko klasyczny profil
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Bardzo fajny ten Twój grubas A pełzacz leśny czy ogrodowy? Taka mała zagadka Dzięcioł mi nie leży, przy takim kadrowaniu widzę tylko klasyczny profil
    Gruby kilka razy skusił się na jedzenie, ale albo jadł ze śniegu albo obserwował lekko z oddali.
    Pełzacza oznaczyłem jako leśnego - mam inne zdjęcia, na których widać upierzenie (he he, ale mądrala ze mnie ).
    Dzięcioł trochę mnie wkurza, bo przylatuje dość często, ale coś nie mogę go dobrze złapać - a to na dziobie jakieś paprochy ze słoninki, a to oczko przymknie, a to za ciemno trochę... czyli klasycznie - temat do poprawy.

Pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Ano grubodzioby tak mają, że lubią kopać w ziemi i wyciągać z niej pestki Stąd takie zachowanie. A pełzacza też oznaczyłbym jako leśnego Wiedza to podstawa
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Podoba mi się grubodziób na 2-ce, pełzacz oraz dzięcioł równie dobre.
    D7100, N 300/f4 + TC14
    http://www.januszszyma.com/

Uprawnienia umieszczania postów