Szukaj
Dla mnie za jasne i bez światła wszystko zlewa się w jedną masę. Oba ujęcia takie same. Zimno jednak czuć![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Wydaje mi się, że miejsce jak i warunki nie zostały należycie wykorzystane, a szkodazbyt płasko to wyszło
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
kwadraty chyba tu nie na miejscu, i pora chyba nie ta, raczej słabo
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
A mnie sie podobają, takie hajkijowe grafiki. A że płasko i jasno, no przyjmuję, że taka konwencja, tzn. zakładam, że tak miało być. Nie wiem czy próbowałeś różnych wariantów kontrastowania, bo ja bym nad czymś takim siedział miesiąc, potem nie byłbym w stanie wybrać najlepszej wersji i w końcu nigdy nie pokazał.![]()
A new shit has come to light...
Numer dwa mi się podoba, trochę te słupy przeszkadzają.
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Dziękuję za wszelkie uwagi, konwencja jak najbardziej taka właśnie była
hikeyowo - graficzna więc może i płasko ale tak to widzę,
za słupy przepraszam bo faktycznie jakoś o nich zapomniałem - opatrzyły mi się i ich nie usunąłem a teraz kłują w oczy :P
Koledzy, którzy piszą, że potencjał nie wykorzystany to bardzo chciałbym zobaczyć jak byście podeszli do takiego widoku
jak macie może podobnej tematyki zdjęcia to dajcie linka.
Duder Z kontrastami było tak jak piszesz i faktycznie teraz być może skłoniłbym się ku mniejszemu kontrastowi.
Wydawało mi się że taki duży kontrast podkreśli zimno, ale to chyba nie jest tak do końca
Jeszcze raz dzięki za wszelkie uwagi
Trudne warunki nie pomogły przedstawić tej niewątpliwie uroczej alejki. Ale od czego jest wyobraźnia...![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami