Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Krywań...

Domyślnie Krywań...

Witam, taka ciekawostka po zajrzeniu w exif. Te kolory to niejako pozostalosci wschodu, a mamy prawie samo poludnie.
    Ogolnie, dzien zaczal sie wspaniale pod wzgledem pogody, na bonusie widac jak wygladala jego druga polowa.
    Po wielu wyjazdach w Tatry, dochodze do wniosku, ze normalnie jak w Himalajach.
    Trzeba czekac na okno pogodowe, zeby podjac jakiekolwiek dzialania.

Obrobka taka mniej wiecej natural.

Zapraszam, wszelkie wpisy jak zawsze mile widziane.

1.

2.
    Blizej...

Bonus.
    A tak te okolice wygladaly za niecale 2 godz (Z troche innego miejsca strzelone).

Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Światła miażdżącego nie miałeś, ale mz fotki bronią się. Są całkiem niezłe kadry i kolor. Jak sam piszesz - naturalnie...i dla mnie jest OK
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Światła miażdżącego nie miałeś, ale mz fotki bronią się. Są całkiem niezłe kadry i kolor. Jak sam piszesz - naturalnie...i dla mnie jest OK
    No fajnie z cala pewnoscia by bylo jakby np na 1 swiatlo padlo na Krywań od jakiejs dziury w chmurach.
    Musi starczyc tak jak jest.

Mi w danej scenie na miejscu podobalo sie przede wszystkim, ze mimo pory niemal poludnia na niebo weszly takie kolorki...Takze swiatlo ciekawe bylo, tylko troche go poskapilo na podloge.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

No niestety tych fotografii nie skojarzyłbym z ich autorem... No może poza miejscem i wielkością zdjęć Ciemnica nie służy temu miejscu, a przyzwyczaiłeś nasze oczy do magicznych zjawisk jakie dzieją się w tej okolicy...
    NIKON

Domyślnie

Bonus mi pasuje ma klimat - brakuje mi człowieka na tej ścieżce, pozostałe bardziej dokumentalne niż krajobrazowe - chmury są z tych nijakich ale na to niestety mamy niewielki wpływ może z 2 dałoby się coś zrobić kadrując z połowę (albo więcej) nieba, mz oczywiście.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Mnie najbardziej 2-ka przypadła do gustu. Widziałbym ją w formacie 16:9 aby uwypuklić najbardziej urokliwą centralną poziomą część.

Uprawnienia umieszczania postów