Zdjecia aparatóf moge zaproponowac, nawet na kliszy moge walnac, co by ortodokśnie bylo
PS. o qurqa, ludzie, to tylko internet jest, nie ma co tak na serio![]()
Szukaj
Zdjecia aparatóf moge zaproponowac, nawet na kliszy moge walnac, co by ortodokśnie bylo
PS. o qurqa, ludzie, to tylko internet jest, nie ma co tak na serio![]()
Nie wiedziałem, że Britnej ma takie długie łapy.
Jakoś gorąco się*zrobiło, choć wydawało mi się, że trzymamy się w kanonie dyskusji.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
dzwonilem, nie odbiera
Doktorze jaka jest medyczna definicja slow usuniecie konta
Road to Manila
resectio radicis?Doktorze jaka jest medyczna definicja slow usuniecie konta
no nie odbiera, nie mam jak teraz pisać, nie chodzi o moją urażoną dumę, bo nikt jej nie uraził.
w każdym razie odwołuję powyższą deklarację.
przepraszam za tani kabaret.
że się*sam zacytuję, dobrze, że sobie jednak korzonka nie usunąłeśresectio radicis?![]()
Chłopcy poszaleli sobie widzę ..
jako pierwszy pytałem się o tą "cyfrowość" i nie przyszło mi do głowy, że zrobi się taka dyskusja
sam wewnętrznie jestem mocno podzielony
z jednej strony obecny numer baaaardzo mi się podoba!!!
bardzo lubię zdjęcia Arka (Aloshy) ... zrobione cyfrowym Canonem 450D
bardzo podobają mi się też inne zdjęcia zrobione np. "cyfrową" Leicą
a z drugiej strony jak już wspomniano czuję lekki zawód (nie mylić ze wzwodem)
Pomysł na magazyn zrodził się tuż po albumie AO, zrodził się wśród ludzi tworzących "elitę" AO ... była koncepcja, były pomysły na tytuł magazynu i w większości te pomysły miały w nazwie nawiązania do analoga
zwyciężył pomysł na AOrtę ... z wielkim zaznaczeniem tych dwóch magicznych dla nas liter AO ... które do dzisiaj są wyróżnione w tytule
i jak po obejrzeniu najnowszego numeru widzę ogromną ilość zdjęć cyfrowych to poczułem, że magazyn, który był dla mnie wyjątkowy ... stał się magazynem z pięknymi zdjęciami ... ale już jednym z kilkunastu, które często oglądam.
Rozwijacie AOrtę poświęcając ogromną ilość swojego czasu i chwała Wam za to!
dalej będę z ogromnym napięciem czekał na kolejny numer i dalej będę Wam baaaardzo "kibicował" by to co robicie było coraz lepsze
tylko szkoda mi, że straciła się pierwotna formuła tego magazynu
Powodzenia Panowie i wytrwałości w tym co tak wspaniale robicie!![]()
zdecydowanie brakuje kapusty.
Gratuluje 5 numeru, bardzo mi się podoba.
Podoba mi się też (poza małymi wyjątkami) dyskusja, która tu się wywiązała. Świadczy ona o dużym zaangażowaniu zarówno autorów magazynu (dzięki za świetną robotę), jak i odbiorców AO. Jak dla mnie ta zmiana dała dostęp do świetnych materiałów, wartość magazynu rośnie, przyciągnęliście znane nazwiska, Wasze nazwiska też powoli zaczynają więcej na znaczyć.
5 numer jest taki, wywołuje emocje i to dobrze. Następne może będą bardziej "ortodoksyjne", a może jeszcze mniej, nie ważne. Najważniejsze, że magazyn jest i się rozwija. Jeśli będzie coraz lepszy, to będzie miejscem, z myślą o którym będą mogły być realizowane analogowe projekty.
wybieram inne systemy
Skontaktuj się z nami