Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: kolorowa zima

Domyślnie kolorowa zima

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jedynka ładna - ale jeszcze WB bym skasował niebieskie cienie na śniegu.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Dla mnie dwójka, ładna podłoga na niej.

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie dwójka, chociaż ja pewnie chciałbym odrobinę przyciemnić niebo. Tak ciut ciut.

Domyślnie

Dla mnie także 2 , ale to słońce "w drzewie" mi jakoś nie pasuje Ogólnie piękny klimat
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

jedyneczka i dwójeczka się podobają. Na dwójce ciekawe drzewko jak również fajnie wygląda śnieg odbijający promienie słońca. O tej porze (po wschodzie) dobrym zabiegiem było również schowanie słonka za drzewkiem.

Domyślnie

Cóż by rzec:

1. Ładnie wypatrzony model. Widziałbym to jednak w kwadracie maksymalnie pozbywając się marnego nieba, a reszta dokadrowana z dołu.

2. Sprytnie schowane słońce za konarem. Model również wdzięczny, ale tło stanowiące resztę fotografii zupełnie nieatrakcyjne.O ile drzewko ładnie umieszczone w kadrze - tło niweluje jego piękno.

3. Odnoszę wrażenie, że zupełnie przypadkowo zrobione i zupełnie przypadkowo przedstawione do oceny. Innymi słowy - nie podoba mi się. Wygląda jak niedoświetlone.
    Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.

Domyślnie

Dwójka Darku najlepiej tu gra, światło dobrze usidlone i oddane, do "surowych" kadrów zdążyliśmy się przyzwyczaić.
    Jedyna ma w/g mnie problem z WB na niebie, rada by kadr zamknąć w kwadracie wydaje się słuszna.
    Na trójce węszę zauroczenie światłem na końcówkach traw/trzcin, myślę, że zagranie GO mogłoby dać lepszy efekt.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    jedyneczka i dwójeczka się podobają. Na dwójce ciekawe drzewko jak również fajnie wygląda śnieg odbijający promienie słońca. O tej porze (po wschodzie) dobrym zabiegiem było również schowanie słonka za drzewkiem.
    1 i 2 ten sam model i to zachodzik, rano wszystko grało oprócz słonka -22 było ładnie oszronione drzewka, ale światełka nic, to spróbowałem na zachodzik podjechać.
    Dzięki za spostrzeżenia.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Lubię takie klimaty, jak najbardziej OK!
    Mi się podoba!
    Prosto i to jest najlepsze.
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów