Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Zapowiadam.

Domyślnie

Witaj,
    kadr ciekawy, intrygujący, fajnie, że główni bohaterzy patrzą sobie w oczy, przyjemna obróbka do BW. Jedyne co mnie razi to fakt, że jeżeli mamy kadr z elementami geometrycznymi, mam na myśli "fasadę" budynku, to warto może zachować ją w należytym pionie. Po prostu uważam, że lekko należałoby owe zdjęcie wyprostować. Czekam na kolejne fotografię, cały set zapowiada się ciekawie!

pozdrawiam
    majestic
    D90 N18-135mm N35mm SB-600

Domyślnie

Brzydki drugi plan.

Patrz post wyżej.

Ogółem wydaje mi się, że kadr nie porywa.

Kolorowy, WIELKI podpis raczej nie pasuje do czarno białego zdjęcia.

Domyślnie

fizyka fotografii
    Co ie stanie z drzewem jak Wyprostujemy fasade architetury?
    tylko nie mow ze za bardzo leci w lewo, To geometria. mozna prostowac dla widza ale ja na przyklad bym to zauwazyl.
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Ja bym może zamiast prostowania proponował przemyślenie zdjęcia przed naciśnięciem spustu migawki. Ale to ot, taka moja jakaś taka archaiczna fanaberia. Przecież teraz zdjęcia się robi w fotoszopie, co SiligoDarek?

Domyślnie

Ludzie, a czy w fotografii ludzi (a nie architektury) wszystko musi być prosto? Mi to zupełnie nie przeszkadza. Ale nie widzę sensu tych wątków z zapowiedziami po jednym zdjęciu. Samo zdjęcie jest m/z OK, ale wolałbym od razu obejrzeć 10-15 zdjęć z tej sesji.

Domyślnie

Ja raczej aparatem robie zdjecia a wywoluje w CR. Rzeczywiscie CS jest dzis poteznym nazedziem z ktorego sie korzysta przy fotografii. Lecz bez poprawnie naswietlonego zdjecia CS mozna sobie ....
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Dzięki Panowie. Bez spięć proszę ). Nie czuję jakiejś potrzeby prostowania akurat tej klatki. W Weekend podrzucę cały set.
    FX

Domyślnie

On - sprawia trochę wrażenie jakby miał zamknięte oczy

Uprawnienia umieszczania postów