Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Lady Barn de Winter

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Niby centralnie, niby nie... ale duze TAK!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Thank You, Mr Kraus.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Lubię wchodzić do wątków które tworzysz, bo nigdy nie potrafię przewidzieć co tam zobaczę; myślę sobie, na pewno coś dziwnego, co skłoni mnie do zastanowienia się czym tak naprawdę jest fotografia. Tym razem jest prosto i pięknie.

Domyślnie

Dziękuję.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    Lubię wchodzić do wątków które tworzysz, bo nigdy nie potrafię przewidzieć co tam zobaczę; myślę sobie, na pewno coś dziwnego, co skłoni mnie do zastanowienia się czym tak naprawdę jest fotografia.
    Potwierdzam. Zawsze zaskakujesz. Zawsze jest ciekawa kombinacja tytułu i obrazka.
    red light, dark room...

Domyślnie

Jutro chyba naprawde bedzie koniec swiata.
    Wszelki duch...Wojtek toz...toz to normalnie najprawdziwse zdjecie krajobrazowe.

Dobra zarciki na bok. Zdjecie mi sie podoba, tonacja bardzo dobra, nastroj zdjecia tez.
    Kadr mimo ze centralny, to bardzo dobrze np go uzupelniaja te drzewa w dali po lewej.
    I dobrze sie na to patrzy, tak podsumowujac.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Naprawde git. A jakie miejsce... ;]

Domyślnie

jest bardzo fajnie...

p.s. ale jak by było miodzio jakby w tych krzakach przed chałupą stała obszarpana postać jak z horroru...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Uprawnienia umieszczania postów