Szukaj
Podoba mi sie. Ma fajny klimat. Jedyne co mnie troche w oczy kole to tekstura (chyba), ktora nalozyles a wlasciwie to gorna jej czesc. Sam nie wiem. Mam mieszane uczuciaPoza tym jest git!
Matteo, to jest babaTa tekstura to takie niby gałęzie chyba. Jest mrocznie.
red light, dark room...
no to się teraz narażę
ja w porównaniu z Twoimi umiejętnościami jestem jak Neandertalczyk zaje...ty klimat do tego dobrana obróbka, pasuje mi prawie wszystko, ta suknia wydaje mi się złe przedstawiona, w tej formie nie mogę dostrzec wyobrazić sobie czy to skrzydła czy np. zarzucana suknia tańczącego ducha w lesie no ale pewnie mi sie wydajedla mnie w prostej sukni było by bardziej mroczno.
Pozdrawiam
Ja również przyłącze się do achów. I mi się i tekstura i wyglądające jak wklejone drzewa podobają. Świetna praca proszę Pani![]()
I'm coming, I'm coming.. Nice!Tylko następnym razem większe foty wstawiaj.
No ładnie, wszedłem na bloga i pamiętam wszystkie zdjęcia bo gdzieś już widziałem, trochę tu, trochę pewnie wcześniej na blogu. Dodałem do obserwowanych.
Będzie więcej z tej sesji?
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Dzięki wszystkim za opinie
@.:Gerard:. to taki ogromny płaszcz, w ruchu
@bryk77, po kliku jest troszkę większe (forum mi zmniejsza niestety)
@rmn1, raczej nie planuję nic już obrabiać... fota pochodzi z sesji w nawłoci (też wrzucałam tutaj) i jest takim jakby bonusem
Tak swoją drogą sama się zdziwiłam jaki efekt daje połączenie tekstury i bardzo mocnej mgły jaka była tamtego poranka
Pozdrawiam!
Niestety nie podzielę zachwytu poprzedników. Nie trafia do mnie obróbka tego zdjęcia. Kolor był zdecydowanie lepszy.
Jak to napisałaś w jednym z wątków "takie szaro-szare".
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Skontaktuj się z nami