Szukaj
Szacun .Gratuluje uchwycenia momentów.
Świetne momenty! Bardzo się wszystkie podobają. Fajny samochód, szkoda, że nie widać go z zewnątrz.
Ba blogu świetny reportaż w całości.
Ostatnio edytowane przez dikanda ; 30-10-2012 o 15:22
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Ciekawe zdjęcia, z pomysłem.
Co do 7. nie podoba mi się nieostrość Pana Młodego![]()
Tradycyjnie fajne fotki ale niekoniecznie podchodzi mi konwersja do BW.
Coraz bardziej podoba mi się minimalizm jak np zdjęcie nr 2.
Całość na blogu to na prawdę kawał dobrej roboty!
Co poza wspomnianym N28 było w użyciu?
Fajne momenty, emocje podane w ładnych barwach.
BW jak dla mnie wyszło słabo.
To ja też mogę się do tego klubu zapisać.
Muszę powiedzieć, że jak zaczynałem interesować się fotografią ślubną (pewnie przełom 2008/2009) to właśnie Twoje zdjęcia robiły na mnie największe wrażenie. Lepsze od Adama, Kaliny... Kadry, momenty, obróbka!, świetne plenery w naturalnych nie udziwnionych miejscach...
Ten set jest solidny ale MSZ tej magii nie ma. Chyba też ze względu na to, że to co ja uważam z tego reportażu za perełeczki na blogu schowałeś. A może wskoczyłeś na wyższy poziom, na którym ja już nie odbieram.![]()
Hej, dzięki za wszystkie opinie i odwiedziny !
odpowiadam:
tomtytus - poza n 28 był n 85 1.4 i n 35 1.8 oraz T 17-35 2.8-4 (exif jest na każdym chyba na blogu)
Agraf - pewnie można ją było zrobić inaczej lepiej lub gorzej ale jak to mówią "herbata po obiedzie"
KuLeR - dzięki za opinię. Miałem napisane pół A4 tekstu ale skasowałemi napiszę krótko: Dobrze że zdjęcia są solidne i że tak je odebrałeś oby zawsze były takie, a jeśli uda mi się w nadchodzących reportażach dodać "magii" to będzie tym większy sukces.
Skontaktuj się z nami