Super już nie mogę się doczekać spotkania z wami.
Szukaj
Super już nie mogę się doczekać spotkania z wami.
Też bardzo chętnie się piszę Piotrze na wspólną Wigilie.Czekam na szczególowe info to może koleżankę z Canona namówie jak nie macie nic przeciwko![]()
To daj proszę znaki a ja zamykam niniejszym listę bo i tak nas dużo zasiądzie przy wigilijnym stole i w studio.
Piotruś, przepraszam Cię bardzo, ale nie będę mógł przyjść na spotkanie wigilijne
Napiszę Ci za chwilę PW.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
W pełni rozumiem. Już uzupełniam listę i trzymaj się ciepło.
Mam malutkie pytanie techniczne, bo się jakoś nie doszukałem... O której startujemy w sobotę (rozumiem, że na Pietrynie na przeciwno UM)?
Piotrek, tak jak rozmawialiśmy na ostatnim kursie ślubnym, ja przyjeżdżam tylko na samą kolację. Na warsztaty ze śnieżynkami nie dam rady. Podaj tylko gdzie i o której jest spotkanie.
Już uzupełniłem pierwszy wątek o godziny. Oczywiście na Piotrkowskiej 109/29.Mam malutkie pytanie techniczne, bo się jakoś nie doszukałem... O której startujemy w sobotę (rozumiem, że na Pietrynie na przeciwno UM)?
Opcje są dwie, dzisiaj jedną z nich potwierdzę i szybko wpiszę gdzie łamiemy opłatkiPiotrek, tak jak rozmawialiśmy na ostatnim kursie ślubnym, ja przyjeżdżam tylko na samą kolację. Na warsztaty ze śnieżynkami nie dam rady. Podaj tylko gdzie i o której jest spotkanie.![]()
Witam!
No to gdzie i o której jutro ta kolacja wigilijna ?![]()
Piotrze, czy już coś wiadomo, w jakiej knajpce się spotykamy? Ja i Paweł (pozycja 12 i 13 na liście) pojawimy się na wigilii. Jeżeli się uda, wpadniemy na moment na śnieżynkową sesję. Do zobaczenia
Skontaktuj się z nami