Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 78

Wątek: Wigilia 2012

Domyślnie

Super już nie mogę się doczekać spotkania z wami.

Domyślnie

Też bardzo chętnie się piszę Piotrze na wspólną Wigilie.Czekam na szczególowe info to może koleżankę z Canona namówie jak nie macie nic przeciwko

Domyślnie

To daj proszę znaki a ja zamykam niniejszym listę bo i tak nas dużo zasiądzie przy wigilijnym stole i w studio.

Domyślnie

Piotruś, przepraszam Cię bardzo, ale nie będę mógł przyjść na spotkanie wigilijne
    Napiszę Ci za chwilę PW.
    Pozdrawiam serdecznie
    Marcin Zalewski

Domyślnie

W pełni rozumiem. Już uzupełniam listę i trzymaj się ciepło.

Domyślnie

Mam malutkie pytanie techniczne, bo się jakoś nie doszukałem... O której startujemy w sobotę (rozumiem, że na Pietrynie na przeciwno UM)?

Domyślnie

Piotrek, tak jak rozmawialiśmy na ostatnim kursie ślubnym, ja przyjeżdżam tylko na samą kolację. Na warsztaty ze śnieżynkami nie dam rady. Podaj tylko gdzie i o której jest spotkanie.

Domyślnie

Mam malutkie pytanie techniczne, bo się jakoś nie doszukałem... O której startujemy w sobotę (rozumiem, że na Pietrynie na przeciwno UM)?
    Już uzupełniłem pierwszy wątek o godziny. Oczywiście na Piotrkowskiej 109/29.

Piotrek, tak jak rozmawialiśmy na ostatnim kursie ślubnym, ja przyjeżdżam tylko na samą kolację. Na warsztaty ze śnieżynkami nie dam rady. Podaj tylko gdzie i o której jest spotkanie.
    Opcje są dwie, dzisiaj jedną z nich potwierdzę i szybko wpiszę gdzie łamiemy opłatki

Domyślnie

Witam!
    No to gdzie i o której jutro ta kolacja wigilijna ?

Domyślnie

Piotrze, czy już coś wiadomo, w jakiej knajpce się spotykamy? Ja i Paweł (pozycja 12 i 13 na liście ) pojawimy się na wigilii. Jeżeli się uda, wpadniemy na moment na śnieżynkową sesję. Do zobaczenia

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów