Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: EN-EL3e delta

Domyślnie

na razie mam 120 zdjęć za sobą i jest 93%

57% 640zdj. 3/4 z lampą

sory, jest 50% 435zdjęć
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 20-11-2012 o 16:44 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kw95s Zobacz posta
    sory, jest 50% 435zdjęć
    Wiesz co? Nie obraź się, ale może po prostu zbierz dane, potestuj ten akumulator i po jakimś czasie jego użytkowania podziel się z nami opinią o nim (np po 5-7 ładowaniach)
    Według mnie to lepszy sposób na ocenę. Będziesz miał podstawę do wyrażenie opinii o tym czy warto się nim zainteresować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Von Wafeln Zobacz posta
    Oryginał tak 500-600 zdjęć, a Delta ok. 200 zdjęć więcej. A co do tego zimna, to tylko tak mi się wydaje, nie jestem pewien na 100%
    Co Ty robisz że na oryginale "wyciągasz" tylko 500-600 zdjęć. Mnie się jeszcze nie zdarzyło żeby oryginał zrobil mniej niż 1000zdj. Przeważnie robię ponad 1200. Zamiennik mam firmy ActiveJet i mimo upływu czasu (ok. 4 lat) nadal bez problemu robię ponad 900 zdj. ( początkowo ponad 1000). Faktem jest że robię to w ciągu jednego dnia (imprezy) bez lampy i rzadko patrzę w LCD.
    Miałem w życiu wiele...różnych marek, ale zatrzymałem się na "NIKON"

Domyślnie

Hmm... W sumie masz rację, jakiś czas temu w czasie dwudniowego pleneru zrobiłem ok. 900 zdjęć (może nawet na dwóch), na LCD też raczej rzadko zaglądam, lampy wbudowanej też nie używam, imprezy raczej sporadycznie, jak już czeka kilka tygodni na następny plener, to siedzi w korpusie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów