Wybrałem sobie najbardziej ponury wschód słońca. Może się nie podobać ,ale może się znajdą tacy którym się spodoba. Szczere komentarze doceniam i nie boję się krytyki![]()
Szukaj
Wybrałem sobie najbardziej ponury wschód słońca. Może się nie podobać ,ale może się znajdą tacy którym się spodoba. Szczere komentarze doceniam i nie boję się krytyki![]()
Według mnie to jest genialne. Fajnie grają ze sobą linie gór i kolor, sam kadr też na plus. Trochę mi natomiast się nie widzi drugi plan. Czysto subiektywnie bo się nie znam na tego rodzaju fotografii.
Kadr doskonal, ponurosc rowniez. Ale nie rozumiem dlaczego sciskasz kadry?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Od razu ponury - wyciszony. Ładne, pastelowe kolory, deliktany kontrast oraz falujące linie pagórków zamknięte w dobrym kadrze. Taka aura też potrafi - jak widać - być piękna. Bardzo fajna praca.
Ostatnio edytowane przez Dune ; 27-10-2012 o 13:40 Powód: "jak widać"
robi wrażenie - super
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Jarku, możesz mi wyjaśnić o co chodzi z tym ściskaniem kadrów???
A jeśli chodzi o zdjęcie, to jest ciekawe, ale nie przewróciło mnie przy oglądaniu. Trochę przeszkadzają mi te szklarnie z lewej. Wolałbym żebyś pokazał więcej prawej ich kosztem, a najlepiej by był to bardziej poziomy kadr. Nie widzę uzasadnienia dla kwadratu.
Dobrze że czasem pokazujesz coś innego niż tylko pięknie oświetlone przestrzenie. Nie można być monotematycznym.
Kadr bardzo na tak. Ale strasznie brakuje choc odrobiny swiatla. Plasko, buro i ponuro. Kontrastu nie ma raczej co ciagnac, po prostu zabraklo swiatla...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami