Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Beata - zamek

Domyślnie Beata - zamek

dzis tylko jedno tak zeby sie nie przejadło

Domyślnie

Stylizacja jest mega,Światełko też mi się podoba,ale osobiście wolałbym żeby było mniej dołu
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

malborku sie spodziewalem, troche to zamyslone spojrzenie w dal nie pasuje.
    Andrzej

Domyślnie

Pomysł super,stylizacja i kolorki też- podoba się

Domyślnie

Bardzo fajnie, pomyslowo. Wykonanie tez mi pasuje. Kard juz nie do konca. Zdecydowanie dalbym mniej dolu. W tym kadze dol robi sie bardzo ''ciezki'' w odbiorze. Modelka robi nam sie masywna. Przytnij ze dwa moze nawet trzy cm i bedzie o wiele lepiej. Moze kwadrat?

Domyślnie

Wygląda jak niedbałe wykonanie jakiegoś tutoriala, typu "Wklej zamek błyskawiczny na twarz modelki", szparowanie do poprawy, samo umiejscowienie zamka również pozostawia nieco do życzenia, możnaby go przesunąć bardziej w nasze lewo, tak, żeby nie dotykał nosa i prawej brwi. Odsłaniana część twarzy mogłaby się różnić od oryginalnej w jakiś ciekawszy sposób. Zmasakrowana obróbką skóra na szyi i ramionach wygląda źle. Kadrowo nieuzasadnione cięcie głowy i dużo dołu który tak na prawdę niczego ciekawego nie wnosi. Sam pomysł na plus, światło i kolory również, na Twoim miejscu powtórzyłbym to zdjęcie ale kadrował samą głowę/twarz i edytował z większą precyzją. Ładna modelka

Domyślnie

dzieki za wszystkie wypowiedzi
    Kocham to forum - za kubły zimnej wody na głowę na otrzezwienie przede wszystkim

psychopulse - makijaz i zamek są wykonane przez wizażystkę - nie jest dodawany programowo - wiec o jakimkolwiek szparowaniu nie moze byc tu mowy. Owszem zgadzam sie ze zawsze mozna zrobic cos lepiej - mam tu na mysli makeup i umiejscowienie zamka . Co do szyji - a dokładniej dekoltu i ramion - no cóz pozostaje mi potulnie pochylic głowę i przyznac racje . Co do kadru - zastanowie sie nad tym jeszcze

Domyślnie

Ja bym powtórzył sesję bo możesz z tego wyciągnąć naprawdę super fotkę, bez pośpiechu, sprawdzić dokładnie wszystkie szczegóły i strzelać aż będziesz miał TO jedno super ujęcie. Przy takich koncepcyjnych obrazkach niestety na wszystko trzeba zwracać uwagę wielokrotnie bardziej niż w przypadku bardziej spontanicznych sesji plenerowych bo po prostu nie da się za dużo oszukać a diabeł tkwi w szczegółach Hm, jeśli nic nie szparowane to nie wiem, coś mi nie gada wokół zamka, może to cień albo makijaż?

Na koniec coś na inspirację

Domyślnie

Ok to ja poproszę, żeby jakiś niezależny ekspert wypowiedział się, w czym zdjęcia wstawione jako przykład przewyższa to, dla którego zaprezentowania powstał ten wątek. Bo ja nie wiem.
    Mam Nikona D7000, w którym działa AF.
    fejsbuk

Domyślnie

Najbardziej na pochwałę zasługuje sam pomysł Widziałem już kiedyś portrety podobne do tych tutaj, lecz nadal fajnie to wygląda

Uprawnienia umieszczania postów