Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: We mgle

Domyślnie We mgle

...kościół

proszę o opinie,

Pozdrawiam!

Domyślnie

Nie jest za ciekawie - klomb, drzewa, auta, motor, pomnik... wszystko to rozstrzelone po kadrze bez składu i ładu. Nie ma tu jakiejś myśli przewodniej nawet po informacji, że chodzi o kościół.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dzięki
    Nie umiem nauczyć się kadrować. I jeszcze źle zaparkowałem... Czy z numerem 2 jest lepiej?

Domyślnie

Największe walory jesieni pokazujesz w szarościach, takie to smutne...
    taki krajobraz miejski nie przemawia do mnie, nie podobają mi się te zdjęcia.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Z taką mgłą i i pogodą to te "walory jesieni" wyglądają jeszcze bardziej szaro i ponuro. Ma być smutno

Dzięki za odpowiedzi, liście już spadły więc i tak nie będzie kolorowo.

3.
    Ostatnio edytowane przez NiKtos ; 22-10-2012 o 22:34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NiKtos Zobacz posta
    [...] Ma być smutno [...]
    Smutno niech będzie, nie oznacza to jednak, że ma być nieciekawie. Drugie zdjęcie też kiepskie, o niczym mówiąc oględnie. Mówię tu o kadrowaniu. Może lepiej poczekać na słońce?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Eee, bez przesady, na 1. rzeczywiście nie bardzo wiadomo o co chodzi, ale już 2. ma jakiś klimat, a 3. zupełnie sensowna.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

@Nikonozaur
    Chciałem żeby było ponuro, wyszło nieciekawie, czyli jak zawsze jeśli chodzi o moje zdjęcia... na słońce znudziło się czekać, nie widziałem go od 5 dni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NiKtos Zobacz posta
    @Nikonozaur
    Chciałem żeby było ponuro, wyszło nieciekawie, czyli jak zawsze jeśli chodzi o moje zdjęcia... na słońce znudziło się czekać, nie widziałem go od 5 dni
    Od pięciu dni? To gdzie Ty mieszkasz? U mnie do niedzielnego wieczora było wręcz pięknie i ciepło.
    Trójka to już inna rozmowa, od razu się lepiej patrzy. (Nie widziałem jej poprzednio).
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ciepło było ale słońca nie

A takie?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów