Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Nocna aleja

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    To już dla mnie wyższe czary mary
    E tam, po prostu zaczynasz podlewać z drugiej strony i drzewko rośnie prawidłowo.
    A tak poważnie można to zrobić za pomocą kopiowania i wklejania w odpowiednie miejsce z obróceniem do pionu (pierwsze z prawej), lub narzędzia "skraplanie" (drugie drzewo). Potem wywalić stemplem co niepotrzebne i po krzyku. Jest to opis bardzo skrótowy, by nie powiedzieć "po łebkach". Przy każdej z opisanych czynności powinienem dopisać słowo "odpowiednie", bo sprawa nie jest wcale tak mechanicznie prosta. Niedawno Bartek zwrócił mi uwagę na niezbyt trzymające się geometrycznej kupy paliki falochronu. Miał rację, podszedłem do sprawy zbyt nonszalancko, co jego wprawne oko wyłapało natychmiast.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Niedawno Bartek zwrócił mi uwagę na niezbyt trzymające się geometrycznej kupy paliki falochronu. Miał rację, podszedłem do sprawy zbyt nonszalancko, co jego wprawne oko wyłapało natychmiast.

Pamiętliwy jesteś Andrzeju
    Ładnie tutaj poprostowałeś - łapiąc klasycznie za rogi się nie dało

W wydaniu Andrzeja jest BDB
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Pamiętliwy jesteś Andrzeju
    Ładnie tutaj poprostowałeś - łapiąc klasycznie za rogi się nie dało

W wydaniu Andrzeja jest BDB
    To nie "pamiętliwość" w negatywnym wydźwięku tego słowa. Bardzo cenię wartościową merytorycznie krytykę, przynajmniej czegoś się można nauczyć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dobry kręciołek [choć wersja Nikonozaura świetnie zmajstrowana. ].
    Doskonale pasuje tu ten zimny błękitny ślad na drodze.

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Świetny kadr jednak dobra znajomość programów do obróbki, umożliwia lepiej zaprezentować swoja pracę
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Świetny kadr jednak dobra znajomość programów do obróbki, umożliwia lepiej zaprezentować swoja pracę
    Bez wątpienia masz rację. Zresztą wiele razy się o tym przekonałem na własnej skórze. Nie mniej zawsze staram się być o odpowiedniej porze i w odpowiednim miejscu tak aby tych programów nie trzeba było za dużo używać.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów