Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Domyślnie El. Mś 2014 kadra Polski w piłkę kopaną

WITAM !

Są wśród nas kibice ? Pogadamy o piłce i naszej kadrze ? Czy szkoda gadać ?

1 pytanie, gorący temat, najbliższy mecz w piątek, kto planuje wykupić prawa do transmisji i oglądać mecz ? Co myślicie o kadrze Fornalika, czy coś się zmieni? a może Smuda był lepszy ?
    przed nami Eliminacje! damy rade i wyjdziemy z grupy ? ktoś się wybiera na mecz POLSKA - ANGLIA ?

widzicie ile tematów do rozmowy

piszcie !!!
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Po pierwsze... za 'kadra polski' to Cie Krzys (ekonet) ubije (za reszte tez)

Po drugie - jezeli wyjdziemy to fajnie, jezeli nie to nic nowego Za wczesnie, zeby o tym myslec... Raczej ciezko oceniac kadre Fornalika (a raczej przygotowanie kadry przez niego) skoro na razie spedzili ze soba 5min.

Domyślnie

chciałem poprawić ale się nie da

eerf ylf llahs i, dog eb llahs i

Domyślnie

może to jest metoda nie marnować kasy z abonamentu na pokazywanie słabego poziomu Polskiej piłki nożnej ? kto chce to obejrzy, nooo a ustawa? każdy mecz kadry ma pokazywać telewizja w kanale otwartym
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-09-2012 o 23:00 Powód: pis. (Polskiej->polskiej) - polska języka trudna być, Bwana Kubwa. ;)

Domyślnie

... i znowu źle
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    może to jest metoda nie marnować kasy z abonamentu na pokazywanie słabego poziomu Polskiej piłki nożnej ? kto chce to obejrzy, nooo a ustawa? każdy mecz kadry ma pokazywać telewizja w kanale otwartym
    Wystarczy, że żaden nadawca udostępniający programy bez opłat nie wyrazi gotowości zawarcia umowy na transmitowanie wydarzenia sportowego z udziałem polskiej reprezentacji , to każdy inny który podpisze umowę, może udostępniać za kasę.
    A ustawa o KRRiTV mówi, że nadawca może, a nie ma obowiązek.

Domyślnie

To my mamy jakąś kadrę? Bo słyszałem tylko o grupce patałachów pod wodzą wysłannika z "grupy trzymającej władzę". Oni się najwyżej nadają do pokazywania w Animal Planet.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Poznaliśmy cenę pay-per-view za mecz Czarnogóra - Polska. Za możliwość obejrzenia meczu biało-czerwonych trzeba będzie zapłacić 20 złotych. Wysoko się cenią jak za tak marne widowisko

POLSKA - ANGLIA zrobią za 100 zł pewnie

Domyślnie

zobaczycie że dadzą mecz w otwartej bo nikt tego nie będzie chciał kupić, no i chyba za krótki termin do meczu
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów