Szukaj
1 - za ciemne , jakoś mi uszu brakuje
2 - już lepsze
3 - no tak jakby z mgły nagle głowa wystawała , a nogi z tyłu coś mi tu nie gra. Pani jakby ucieka ze zdjęcia, powinna być w 1/3 z prawej strony, a nie z lewej. Chyba, że o pokazanie nóżek chodziło, jak tak, to głowę trzeba było odwrotnie, do środka, żeby ta fotka się zamykała jakby.
Skóra na twarzy jest za czerwona w porównaniu do rąk => patrz foto 3.
Jakoś ten makijaż jak dla mnie kiepski... nawalone jednego koloru, brak czarnej kreski na górnej i szczególnie dolnej powiece => no ten niebieski na oczach gryzie się z czerwoną skórą. Jest to takie wyblakłe kurde... no nie wiem. O wiem jak, to wygląda jakby murzynka sobie pomalowała oczy czy usta na biało. Oczywiście to kwestie czysto techniczne, nie obrażając Pani.
Proponuje odważniejszy jakiś ciemniejszy makijaż + usta czerwone, a nie koloru nieboszczyka ;/ Jakiś fajny mocny czerwony, odważny
Tu coś wydarłem z youtube=> http://www.youtube.com/watch?v=8rRoZ...feature=relmfu
I paznokcie też na jakiś fajny kolor, jak usta czerwone to na jakiś czerwony![]()
Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 11-10-2012 o 22:42
Na makijażu się nie znamA ten na zdjęciu to makijaż codzienny
![]()
D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600
aaa... no to gratuluję żony. Żeby wszystkie żony chodziły na co dzień tak wymalowane
. Myślałem, że to specjalne przygotowanie pod sesję
![]()
Skontaktuj się z nami