Afrokoty mogą zjadać afrowiewiórki. A te flakesy to śnieg?
Szukaj
Afrokoty mogą zjadać afrowiewiórki. A te flakesy to śnieg?
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Nie, pojemniczki na leki w proszku.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Lubię takie nieoczywiste, czy wręcz abstrakcyjne foty, które trzeba odgadnąć![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Rzeczywiście - jak na mój gust w oryginalnym pionowym kadrze było fajniejsze...
Ale swoją gratuluję i zazdroszczę umiejętności znalezienia tak kreatywnego sposobu na uwagi moderacjiChoć jak się chwilę zastanowię - to w sumie mnie to nie dziwi... Po wszystkich nieszablonowych kadrach umieszczanych niezmiennie w kategorii "Krajobraz" - kolega wpkx spokojnie zasłużył sobie na miano forumowego hmmm... Michała Drzymały?
PS. Większość dzisiejszych monitorów ma funkcję pivotWięc znalazłby się też bardziej "techniczny" argument dla uwag moderatorów co do rozmiarów pionowych kadrów
![]()
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
To na pewno nie jest krajobraz
Ale kogo to obchodzi...wlasnie wypilem 5 piw ( i mysle czy nie skoczyc po 6), slucham sobie na You Tube Lany del Ray...i to zdjecie mi sie tu idealnie wpasowuje.
Naprtawde fajnie szukasz tego czegos w fotografi.
Czasami wystarczy zamknac chwile w kadrze, to ulotne wrazenie, uczucie...
P.s
Ale widze, ze tu mocniejsze uzywki sa w uzyciu, jak wy o jakichs wiewiorkach
P.s2 Nie ide po 6-ste, ide spac.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 10-10-2012 o 00:30 Powód: dopisek o wiewiorkach.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
To zdjęcie niechybnie potwierdza, że się rozwijasz. Kiedyś to już napisałem, mało kto mi uwierzył ..., większość niestety mnie nie zrozumiała. Obecnie napiszę bardziej czytelnie.
Napisałem ongiś, iż po 3-im zdjęciu chyba Cię zrozumiałem. Następne Twoje prace łącznie z dzisiejszą utwierdzają mnie jedynie. Nie będę się rozpisywał i zanudzał, powiem krótko, cyt.: "Nulla res e nihilo gignitur."
Należy jednak koniecznie mieć na uwadze, cyt.: "Magnus ille est, qui fictilibus sic utitur, quemadmodum argento, nec ille minor est, qui sic argento utitur quemadmodum fictilibus."
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
"Stripes" widzę wyraźnie jednak "flakes" mam na swoim miejscu.![]()
LED ZEPPELIN
Też mam trochę zdjęć bez kategorii i chyba jednak wrzucę je do krajobrazu![]()
Skontaktuj się z nami