Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pastelowo

Domyślnie Pastelowo

Dziś, z okazji choroby, naszedł mnie klimat na eksperymentowanie. Ostatnio umieściłem tu zdjęcie Thea(i) w podobnym klimacie... Tym razem poszedłem kroczek na przód zainspirowany odrobinkę pracami 2 moich ulubieńców... Zdjęcie przygotowałem bardziej pod reklamę, ale na potrzeby, pokazania go tutaj, zostało przycięte w kwadrat. Wiec sorki, jeśli się kadr nie będzie podobał...

.................................................. .................................................. ................

A dla ciekawych jak to wygląda od kuchni...

I oczywiście dla tych którzy, jak zawsze powiedzą ze za jasne, z góry oświadczam, ze to prawdopodobnie przez eksport do 800px sRGB (chociaż mogę się mylić)... W oryginale szczegóły są zachowane w pełnej rozpiętości...
    Ostatnio edytowane przez danielz ; 07-10-2012 o 20:34
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Twarz i pozostałe części zdjęcia obróbkowo nie pasują do siebie.
    Delikatność z agresją.....
    Choć za pomysł należą się brawa.

Ps. w tej Twojej piramidzie obróbkowej po rozjaśnianiu dorzuciłbym czarno-biały z rozjaśnieniem jasnych partii, a później wyłączył jego widok. Ale to ja....
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 07-10-2012 o 21:16 Powód: "dorzucił bym"

Domyślnie

Nie podoba mi się tekstura... Reszta jak najbardziej OK.

Domyślnie

Ps. w tej Twojej piramidzie obróbkowej po rozjaśnianiu dorzuciłbym czarno-biały z rozjaśnieniem jasnych partii, a później wyłączył jego widok. Ale to ja....
    A troszkę jaśniej? Rozjaśnienie to powielona warstwa (zmieniona na B/W) w trybie Screen ustawiona na kolo 20-cos %, chodziło o rozjaśnienie skory odrobinę... Do tego troszkę tam po operowałem światłami i cieniami. Jak za jasno to co najwyżej przez ostatnia warstwę z wypełnieniem kolorem

To może coś bardziej w ten deseń... Ogólnie miało być pastelowo...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 07-10-2012 o 23:00 Powód: łączenie postów
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

wersja druga bardzo dobra ale to nie znaczy że pierwsza jest zła
    podoba mi się bardzo ten Twój styl : )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Ładnie wyszło. I znowu ta Pani
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

Odświeżam stare fotki....
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 13-10-2012 o 12:09 Powód: "Odswierzam"

Uprawnienia umieszczania postów