Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Ślub za tydzień - potrzebuję kilku rad.

W przyszłą sobote będę fotografować swój pierwszy ślub i wesele, także nerwy sięgają zenitu.
    Liczę na pare rad dotyczących użycia lampy i innych ustawień od parametrów po pozy - każda wskazówka mile widziana.
    Naczytałam się opinii, żeby nie brać się za takie zlecenia mając swoje pierwsze doświadczenia przed sobą, bo zepsuje się młodej parze swój najpiękniejszy dzien - szczerze mówiąc troche zjadło to mojej pewności siebie. Co prawda młodzi widzieli moje prace i poprosili mnie o fotografowanie z racji znajomości - mimo wszystko z dnia na dzień moje wątpliwości ' czy sobie poradzę?' są coraz większe.
    Z góry dzięki

Domyślnie

Dobre...
    Chińczyk sprzedał dusze diabłu - po tygodniu się zepsuła.

Domyślnie

Panie i Panowie nie piszcie nic, bo to marna prowokacja. Szkoda nerwów i czasu.

Domyślnie

Idź i walcz. Będzie dobrze albo źle. Jak bedziesz miał problemy z nastawami, to użyj opcji AUTO. Współczesne aparaty są dość inteligentne.

pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Niezła lipa , pierwszy post i takie pytania.

Zamknąć ten wątek w cholerę !
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

.
    Ostatnio edytowane przez photoandz ; 04-10-2012 o 23:04 Powód: pomyłka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Niezła lipa , pierwszy post i takie pytania.

Zamknąć ten wątek w cholerę !
    Naprawdę godna podziwu odpowiedź. Zarejestrowałam się tutaj, bo spodziewałam się czegoś więcej niż kilki odpowiedzi mających zmieszać mnie z błotem. Długo broniłam się przed forum, bo pełno tu takich, którzy nie powstrzymają się od podłych komentarzy. W końcu gdy zdecydowałam się podzielić obawami z ludźmi, którzy mają taką samą pasję jak ja - dostałam kolejne rozczarowanie. Życzę samych sukcesów i zmywam się, bo najwyraźniej i tutaj wiesza się psy na 'nowych'.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta
    Idź i walcz. Będzie dobrze albo źle. Jak bedziesz miał problemy z nastawami, to użyj opcji AUTO. Współczesne aparaty są dość inteligentne.

pozdrawiam
    dzięki, tak właśnie zrobię

Domyślnie

Jeśli nie masz podstaw, to niestety jakiekolwiek rady z naszej strony na wiele się nie zdadzą.
    W kościele ISO na full, resztę dobijasz lampą. Będzie dobrze.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Był już wątek o podobnej tematyce (pewnie nawet kilka). Przeczytałem w nim całkiem sporo porad praktycznych, więc warto tam zajrzeć.
    Ślub - grzecznościowy fotograf, po prostu super... ;)

Pozdrawiam.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów