Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie W pewnej dolinie...

Zapraszam

K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Kadr nader fajny lecz tak jakby ciutke brakowało mi kontrastu, ale może mi sie zdaje.

Domyślnie

Coś mocno niedobrze z kontrastem, to prawda.

Domyślnie

Hmmmm...przygladam sie n-ty raz na 2 rożnych monitorach i nie widzę kłopotu - w którym miejscu zlokalizowaliscie usterke? Drugi plan czy pierwszy? Bo jeśli chodzi o drugi (góry) to tak właśnie ma być.....
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie "w pewnej" tylko w piatce Co do kontrast... rzecz subiektywna. Teraz oglądam na laptopie (któren baardzo kontrastowy jest) i wydaje sie ok. Nie wypowiadam sie więc Ale pod światło, ze słoneczkiem w kadrze nawet sigma może troche konteastu stracić
    Ogólnie mnie się podoba. Jedno z moich ulubionych miejsc w taterkach
    NIKON forever

Domyślnie

Ciekawy moment. Aż chciało by się być na szlaku

Domyślnie

ja też nie widzę u siebie problemów z kontrastem, ogólnie bardzo spoko kadr mimo pory dnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    w którym miejscu zlokalizowaliscie usterke?
    Głównie w ciemnych partach kosówki, ale wrażenie jest ogólne.

Domyślnie

Faktycznie w pierwszym momencie brakuje trochę kontrastu ale nie wiem czy należy to poprawiać. Ogólnie fajnie przedstawiony motyw, tylko trochę gubi się Toprówka, która w kontrze z wyeksponowaną gwiazdką słońca przegrywa konkurencję. Autor z pewnością wiedział, że w tych warunkach będą z tym problemy i zastosował umieszczenie jej w punkcie centralnym.

Domyślnie

Kadr całkiem zgrabny chwyciłeś, ale technicznie coś poszło nie tak. O kontraście, a raczej jego braku już napisano. W/g mnie ostrość też nie należy do najlepszych, w ogóle cały obraz wygląda jak przed Rutinoscorbinem.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów