Jeszcze takie pytanie jak szybko się to włącza i wyłącza? Da radę tego użyć w akcji?
Szukaj
Jeszcze takie pytanie jak szybko się to włącza i wyłącza? Da radę tego użyć w akcji?
pozdrawiam
Mirek$
2 klik (kosz, set), w najbardziej sprzyjającej sytuacji żeby włączyć i to samo, żeby wyłączyć![]()
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
No to malyna, trzeba o tym pomyśleć. Dzięki.
Co do jakości to na oko do odbitki A4 powinno wystarczyć.
Jedna nie pokojąca sprawa to co pisza na forum ML w pierwszym poscie że działanie tego może usmażyć sensor. Wątek ma dużo stron więc nie przekopałem ale natknąłeś się może na informację czy komuś udała się ta sztuka?
pozdrawiam
Mirek$
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
Kolega gdzies te madrosci wyczytal, czy prosto z palca wyssal?
1. Gorsza, bo mozna na niej ISO ponad 100000 wyciagnac? Czy gorsza, bo lepiej oddaje kolory? Nie pewnie dlatego gorsza bo niezasyfiona kurzem i olejem...
2. 3000 tys. Zdjec na jednym ladowaniu, to rzeczywiscie bardzo malo....
3. Z jakim szklem miales problemy?
4. No i co z tego? Osobiscie wole miec nieskonczonosc z kazdym szklem niz zielona kropke, ktora i tak jest niedokladna.
5. Nie kazdy to potrzebuje, ale jak trzeba robie zdjecia biegajacego psa, mnie to wystarczy.
6. Tak sprawnie dzialajacy centralny punkt AF, to rzadkosc nawet w topowych modelach Nikona.
Ostatnio edytowane przez Witek.K ; 08-01-2014 o 13:29
Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.
Bateria oczywiście nie jest słaba.
Jedyne problemy wynikają z:
- niewyłączonego GPS - czytanie ze zrozumieniem instrukcji obsługi się kłania,
- podpięcia Tamrona - chyba 24-70 - ale to wina szkła i Foto-Technika to serwisuje.
Skontaktuj się z nami