Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Monastyr w chmurach

Stavrovouni Monastery jest zbudowany na szczycie najwyższej w okolicy góry, na którą prowadzi stroma i kręta droga. Widoki świetne, klimat bardzo specyficzny, a z ciekawostek - kobietom wstęp wzbroniony.

W konwersji do BW nie czuję się zbyt mocny, więc będę wdzięczny za wszelkie opinie i wskazówki

Domyślnie

poproszę kolor, u mnie smoła i biel ;-(
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

B&W faktycznie bardzo smoliste; klasztor leci w lewo. Gbyby nie obróbka, powiedziałbym że kadrowo to raczej taki turystyczny strzał, chociaż jak podejrzewam wyboru za dużego nie miałeś. Ale odstawiając na bok taryfę ulgową związaną z lokalizacją muszę powiedzieć, że miałeś znacznie lepsze zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    poproszę kolor, u mnie smoła i biel ;-(
    W kolorze coś takiego:

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    B&W faktycznie bardzo smoliste; klasztor leci w lewo. Gbyby nie obróbka, powiedziałbym że kadrowo to raczej taki turystyczny strzał, chociaż jak podejrzewam wyboru za dużego nie miałeś. Ale odstawiając na bok taryfę ulgową związaną z lokalizacją muszę powiedzieć, że miałeś znacznie lepsze zdjęcia.
    Jakoś mroczniej pasowały mi takie mocne kontrasty, ale chyba za mocno suwakami poruszałem
    Dzięki za odzew.

Domyślnie

Oba do prostowania, przede wszystkim poczekałbym na ciekawsze warunki bo tak jest jedynie turystycznie.
    Widzę nowoczesność wdarła się w tradycję, panele słoneczne.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Wypad był turystyczny, więc i takie foty Miejsce zrobiło na mnie wrażenie i chciałem jakoś to przedstawić, ale cieżko oddać skalę tego miejsca z powodu ciężkiej dostępności i ograniczonego kadrowania. Przydałby się jakiś przelot balonem po okolicy, żeby móc kadrować z nieco innej perspektywy

Domyślnie

Jakby co, wole naturalny kolor, niz to smoliste BW.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów