Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Tatry

Domyślnie Tatry

Witam, urlop i po urlopie Dolina Pięciu Stawów wykonana z trasy przez Orlą Perć. Jak się spodoba to wrzucę coś więcej. Zapraszam.

Domyślnie

Tak bym to widzioł

"I don't have the right to judge anything. That's the lesson I've learned."

Domyślnie

Przycinałem również, ale ostatecznie stanęło na pełnym kadrze - bardziej mi jakoś pasuje. Dzięki w każdym razie.

Domyślnie

Zdecydowanie wole nieprzyciety oryginal. Wywalajac dodatkowy plan (a takim sa te skal;y na dole) fota ulega duzemu splaszczeniu.

To wracajac do 1. Na pewno swiatlo nie bylo Twoim przyjacielem.
    Mozna by troche probowac dzialac z kontrastem zeby uwydatnic ta gre swiatla i cienia na podlodze (troche jej tam jest), sprobowac wyeliminowac zamglenie na dalszych planach.
    Ale w sumie to bym sobie darowal, bo miales ostre swiatlo i juz niewiele da sie zdzialac.
    Kolory wyszly naturalnie, spoko.
    Ja wiem ze to gory, orla i ciezko byloby pyknac zlota godzine o wschodzie lub zachodzie z tego miejsca.

To po tym marudzeniu, na ostre swiatlo napisze, ze fota i tak mi sie podoba.
    Calkiem fajny strzal z Orlej.
    Szczena na miejscu, ale mi sie podoba.

Dawaj wiecej, seryjka najlepiej.
    Konczyles trase na Przel. Krzyzne, czy na Granatach?
    Z chrcia bym zobaczyl...i pewnie strzelone troche pozniej, to moze lepsze swiatlo maja.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Kończyłem Żlebem Kulczyńskiego. No słońce ostro świeciło i we mnie - warunki nie za fajne, ale na tym szklaku jak zapewne wiesz nie czeka się nie wiadomo ile na warunki tylko maszeruje i patrzy tylko czy nie idzie chmura deszczowa

Więcej zdjęć na blogu (link w podpisie) zapraszam.

To teraz od drugiej strony - ze Szpiglasowego Wierchu

Domyślnie

Zdeczka przepalone zdjęcie ;/ przydałaby się obróbka.
    ps. bardzo fajny blog zdjęcia też ciekawe
    Ostatnio edytowane przez QubaKpl ; 08-09-2012 o 16:33
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

Jedynka jest fajna. Rzeczywiście masz tendencje do przepalania kadrów, może lekka korekta?
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

2 gorzej wyszla. Jeszcze ostrzejsze swiatlo i samo zdjecie sprawia wrazenie przepalonego.
    Blog bardzo fajny.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Coraz częściej się zastanawiam czy to nie kwestia mojego monitora bo u mnie jest może na granicy przepalenia, ale jednak wg mnie przepalona 2 nie jest więc już sam nie wiem

Domyślnie

O turystycznej godzinie światło raczej nie pomaga, takie i są te foty. Mi tam jasność nie przeszkadza bo biorę poprawkę na okoliczności.
    LED ZEPPELIN

Uprawnienia umieszczania postów