Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Trzy kolory: S7

Domyślnie Trzy kolory: S7

Zawsze chciałem zrobić takie zdjęcie

Domyślnie

CHCIEĆ TO MÓC dobrze wyszło choć gdyby rozjaśnić czarne miejsca byłoby jeszcze lepiej
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Nic nie rozjaśniać, tutaj czarne ma być czarne. Powiem nawet, że jeszcze bym te czernie doczernił, a i niebo wolałbym czarne, byłoby czyściej, konsekwentniej i bardziej nastrojowo. Ogólnie dobrze wyszło, też se kiedyś muszę spróbować.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Niebo, po prawdzie, to można w ogóle wywalic i bedzie bardzo fajne zdjecie, o graficznej kompozycji.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Nic nie rozjaśniać, tutaj czarne ma być czarne. Powiem nawet, że jeszcze bym te czernie doczernił, a i niebo wolałbym czarne, byłoby czyściej, konsekwentniej i bardziej nastrojowo. Ogólnie dobrze wyszło, też se kiedyś muszę spróbować.
    Właśnie miałem napisać, że miało być jak najmniej szczegółów. Jak chcesz to podam Ci namiar - wbrew pozorom nie jest łatwo o widok bez przeszkadzajek na poboczach...
    Co do wywalenia tego nieba to może przy następnym podejściu. Już mi to raz proponowano

Domyślnie

O, fajnie, że się udało złapać pojazd uprzywilejowany
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

I bardzo dobrze, że chciałeś. Mnie się podoba...taki klimacik drogi.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Płock/Warszawa

Domyślnie

to także moje marzenie, tylko właśnie mało jest takich miejsc
    D5100 :: N18-55 VR :: N35 f/1.8 :: N55-300 VR :: Di622 MkII :: Velbon CX-560 :: inne

Uprawnienia umieszczania postów