Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: kadry synkowe

Domyślnie

Miło słyszeć że jest ok - dzięki za odwiedzinki i komentarz

Domyślnie

Jak dla mnie BW jest OK. Kadr całkiem całkiem

Domyślnie

Przyjemnie, fajną będzie miał synek pamiątkę na przyszłość
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cieszę się że w dobrą stronę idę. Dzięki za odwiedzinki - doceniam to.

Domyślnie

Będe wdzięczny za wszelkie słowa

10

11

12

13

Jest więcej, ale nie chcę być nachalny

Domyślnie

Aż taka lipa ? Będe próbować niezłamany Może kolejna wrzuta będzie lepsza.

Domyślnie

Koledze taką radę dam - Kolega przesunie ten podpis trochę w lewą stronę, bo to nieestetyczne gdy styka się z krawędzią ramki.

12 i 13 trochę mi nie leży, choć ciężko mi wypowiedzieć się na temat 13.

Na 12 chyba mi przeszkadza ciuta chaosu połączona z przerysowaną ręką (aż za bardzo).

10 raczej kojarzy mi się z hitlerjugend i ogólną kampanią faszystowską, niż z choćby odrobinę udanym dzieciństwem.

Natomiast 11... Chyba starałeś się zakrawać na artyzm, ale nie sądzę, aby sylwetka dziecka była odpowiednim środkiem wyrazu tego.

Na podsumowanie: odczuwam pewien dysonans. Nie wiem, czy chciałeś zrobić albumowe zdjęcia dziecka, czy próbowałeś robić fotografie "podglądacza". Ani jedno, ani drugie w moim mniemaniu nie wyszło u Ciebie za dobrze. Brakuje mi - jak na album - emocji, uczuć, wspomnień, do których dzieciak czy rodzice z ustęsknieniem wracaliby po latach. Wątpię czy takie fotografie stałyby się obiektem ich westchnień. Natomiast traktując zdjęcia w wspomniany wyżej sposób - to nie jest jednak tylko fotografowanie podglądniętych gdzieś poz i ich naśladownictwo, lecz zwierciadło własnej wyobraźni. Jeżeli taka natomiast jest Twoja wyobraźnia - masz małe ambicje.

Pozdrawiam

Domyślnie

Ostatnio o tym samym myślałem, że sam do końca nie wiem, co to przedstawia. Chciałbym pokazywać historię, ale chyba się zapędzam w kozi róg.

Dziękuje Ci za ten komentarz - to taki kubeł zimnej wody, który bardzo bardzo się przydał.

Ps. z hitlerjugend w życiu bym nie znalazł skojarzenia.

Domyślnie

Mam zdecydowanie odmienne zdanie w stosunku do _Ocean_, więc nie musisz pit. brać tego kubła zimnej wody na siebie
    Ostatnia seria moim zdaniem najlepsza na czele z nr 10. W poprzedniej wrzucie zdjęcie z parasolem niezłe. Dobrze wkomponowałeś białą drogę. Przy lepszej obróbce by zyskało.
    Twoje zdjęcia są bardzo dobre, czołówka w tym dziale.
    Co do przemyśleń czy artystycznie, czy fotopstrykowo? I tak, i tak. Ale to drugie tylko w albumie, bo po co nudzić ludzi.
    red light, dark room...

Domyślnie

O dzięki, jest miło czytać takie opinie zwłaszcza po tym kuble zimnej wody. A co do kubła to on dobry, pomaga się rozwijać

Ale za pozostawione słowa podziękował.

Ps. Z tą czołówka to kolega przesadził

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów