Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Stop Train

Domyślnie Stop Train

Witam. Moja pierwsza próba 'bez ludzi'.
    Ogólnie nie robię czegoś takiego, ale tutaj akurat mi się miejsce spodobało.
    Dobre rady na przyszłość mile widziane (po za dłuższym czasem - na chwilę obecną statywu brak).
    Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez zd1 ; 15-08-2012 o 13:19

Domyślnie

podsyłam również drugą wersję (edit: i trzecią - już ostatnią)...jak to widzicie u siebie?
    Sorry za takie dokładanie, no ale chcę, żeby dobre rady zaowocowały w przyszłości, a jak się lepiej uczyć niż na błędach...?

2.

3.
    Ostatnio edytowane przez zd1 ; 15-08-2012 o 14:16 Powód: dołożenie zdjęcia

Domyślnie

Mi przeszkadza straszliwa winieta, ale centrum kadru nawet fajnie wyszło.

Dlaczego druga wersja jest drugą wersją, nie widzę nic co by uzasadniało wersjonowanie tego obrazka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Mi przeszkadza straszliwa winieta, ale centrum kadru nawet fajnie wyszło.

Dlaczego druga wersja jest drugą wersją, nie widzę nic co by uzasadniało wersjonowanie tego obrazka
    chciałem podmienić zdjęcia ale już się nie dało edytować dlatego podałem jako v2 edit: i v3
    Ostatnio edytowane przez zd1 ; 15-08-2012 o 14:15

Domyślnie

Przy takiej fotce diabeł tkwi w szczególach: a to prawa strona 'się przewraca', a to chmurka gdzieś świeci itd itp.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

...fajnie to wyszło, ładna rozpiętość tonalna, to był jeden strzał, czy montowane z kilku ujeć?...i chyba było dodatkowe źródło światła?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold68 Zobacz posta
    ...fajnie to wyszło, ładna rozpiętość tonalna, to był jeden strzał, czy montowane z kilku ujeć?...i chyba było dodatkowe źródło światła?
    Tylko 1 strzał z ręki, światło zastane + obróbka z LR.

Domyślnie

Tutaj wytkna Tobie kazdy szczegol, sa niedorobki, ale i tak uwazam, ze zdjecie bardzo dobre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zd1 Zobacz posta
    Tylko 1 strzał z ręki, światło zastane + obróbka z LR.
    ..no to faktycznie, super wyszło...pytałem o dodatkowe, bo w exif'ie coś tam wskazywało na to....

Uprawnienia umieszczania postów