A ja podawalam ceny z Hiszpanii, haha..
Hiszpania droga Sony NEX-7 + 18-55mm - 1.230,39 €
Szukaj
A ja podawalam ceny z Hiszpanii, haha..
Hiszpania droga Sony NEX-7 + 18-55mm - 1.230,39 €
Ostatnio edytowane przez Mekano ; 12-09-2012 o 23:48
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Polska
Nikon D3100 + 18-55 f/3.5-5.6 vr 1700 zł
Nikon D5100 + 18-55 f/3.5-5.6 vr 2000 zł
No, ale to jest watek o Sony Nex 6, a ceny innych Nexow byly tylko dodatkiem (w sumie nie potrzebnym) do watku.. a co ma Nikon z tym wspolnego?:P
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
No, ale przeciez Nexy, sa skierowane do innych uzytkownikow, niz ten kto wybiera swiadomie lustrzanke..
tablety też są dużo droższe niż odpowiadające im laptopy, które znów są droższe od odpowiadających im stacjonarnych komputerów - za miniaturyzację się płaci, ale pocieszę Cię że ceny bezlusterkowców i tak mocno spadają (chociażby z naszego podwórka J1 kosztował na początku absurdalne pieniądze, a teraz z 10-30 Vr jest ok. 1650 zł, co dalej jest wysoko ale już nie absurdalnie)
szkoda, że to już nie to samo forum...
Policz jeszcze raz![]()
Ostatnio edytowane przez gavin ; 14-09-2012 o 12:47
Skontaktuj się z nami