Szukaj
Mam problem z apkami do nexów. Zależy mi na TimeLapsie. Okazuje się, że apki oficjalnie.. w ogóle nie są dostępne dla Polski. Po porostu podczas rejestracji wybierzemy Polskę to nie ma możliwości pobrać nawet darmowych (!) aplikacji. Stworzyłem więc konto jako UK citizen. I teraz problem - jak zapłacić za apkę. Do wyboru karta kredytowa (nie posiadam - poza tym nie wiem czy by działało, bo pole terytorium jest na stałe UK) albo jakiś sonowski prepaid. Kod xxxx-xxxx-xxxx Wie ktoś może jak można to kupić? Najlepiej za złotówki?
Prepaida Sony to kupisz w dowolnym Mm czy Saturnie.
tylko czy taki w PLN będzie akceptowalny? Nie do końca jestem pewien czy to ten sam pre-paid co w przypadku playstation itp.? Pisze tylko "redeem prepaid card" a pole wygląda tak: xxxx-xxxx-xxxx Szkoda by mi było kasy żeby kupić i wyrzucić. A tak to jeszcze pewnie jakoś by się to musiało na funty przeliczać itp.. trochę sceptyczny jestem dlatego pytam.
to do nexa-6 mozna wgrac apps timelapse?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Szkoda, ze w 5N sie nie da wiec i tak nici..
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Dajcie sobie spokój z robieniem timelapsow aparatem z mechaniczna migawka bo ja zabijecie.
Sam robię timelapsy ale kompaktem.
Mobi
nie, no jak ktos chce sprobowac, to czemu nie.. ale na dluzsza mete to fakt nie ma sensu.
Skontaktuj się z nami