Close

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    Jestem zadowolony ze współpracy LR i Nexów.
    O, i takiego zdania mi było potrzeba. Dzięki!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Mam problem z apkami do nexów. Zależy mi na TimeLapsie. Okazuje się, że apki oficjalnie.. w ogóle nie są dostępne dla Polski. Po porostu podczas rejestracji wybierzemy Polskę to nie ma możliwości pobrać nawet darmowych (!) aplikacji. Stworzyłem więc konto jako UK citizen. I teraz problem - jak zapłacić za apkę. Do wyboru karta kredytowa (nie posiadam - poza tym nie wiem czy by działało, bo pole terytorium jest na stałe UK) albo jakiś sonowski prepaid. Kod xxxx-xxxx-xxxx Wie ktoś może jak można to kupić? Najlepiej za złotówki?

Domyślnie

Prepaida Sony to kupisz w dowolnym Mm czy Saturnie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

tylko czy taki w PLN będzie akceptowalny? Nie do końca jestem pewien czy to ten sam pre-paid co w przypadku playstation itp.? Pisze tylko "redeem prepaid card" a pole wygląda tak: xxxx-xxxx-xxxx Szkoda by mi było kasy żeby kupić i wyrzucić. A tak to jeszcze pewnie jakoś by się to musiało na funty przeliczać itp.. trochę sceptyczny jestem dlatego pytam.

Domyślnie

to do nexa-6 mozna wgrac apps timelapse?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    to do nexa-6 mozna wgrac apps timelapse?
    na świecie można. W zacofanej (w rozumieniu Sony) Polsce - nie. Nie wiem jak w Hiszpani. Ale za 10dolarów to moim zdaniem świetna sprawa. Strasznie chce ją mieć teraz na weekend ale po prostu się nie da

Domyślnie

Szkoda, ze w 5N sie nie da wiec i tak nici..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Dajcie sobie spokój z robieniem timelapsow aparatem z mechaniczna migawka bo ja zabijecie.
    Sam robię timelapsy ale kompaktem.

Mobi

Domyślnie

nie, no jak ktos chce sprobowac, to czemu nie.. ale na dluzsza mete to fakt nie ma sensu.

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów