A piszą, że jest?
Zaufaj.................nie ma.
Szukaj
A piszą, że jest?
Zaufaj.................nie ma.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Sony Alpha NEX-6 B...ack
Tutaj cos widac:Included Accessories: Rechargeable Battery NP-FW50, AC Adaptor AC-UB10, Shoulder strap, Body cap, Accessory shoe cap, Eyepiece cup, Micro USB cable, CD-ROM
http://www.youtube.com/watch?v=K7hdt1tgtK8
Ostatnio edytowane przez d5000 ; 14-11-2012 o 00:09
NEX- 5R
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Oj niestety ja jeszcze nie kupiłem (dopiero w przyszłym roku) -za to może będzie niebawem okazja potestować, to na 100% podzielę się spostrzeżeniami
(czytałem na forum sony, o braku ładowarki w zestawie -ktoś tam kupił....).
Tak, też o tym czytałem.
Mnie zastanawia kwestia przegrzewania matrycy, ciekawe czy to poprawili lub "poprawili" (marketingowy chłyt zeby kamery VG sie sprzedawały).
No to też mnie najbardziej ciekawi, w przypadku 5N zbyt wesoło w tym temacie nie było niestety. Na razie bawiłem się chwilę w filmowanie za pomocą 5R i przyznam, że nie widzę zbytnich różnic -no może AF szybciej decyduje się "ruszyć z miejsca", jednak sama szybkość ostrzenia, płynność jest taka sama jak w 5N.
Akumulator w Nex6 ładuje się przez USB.
Skontaktuj się z nami