Close

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

A piszą, że jest?
    Zaufaj.................nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAWON Zobacz posta
    A piszą, że jest?
    Zaufaj.................nie ma.
    Wlasnie sprawdzilam specyfikacje, jest ladowarka, wiec skad macie takie wiesci ze jej nie ma? Nie prosciej sprawdzic specyfikacje?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Sony Alpha NEX-6 B...ack
    Included Accessories: Rechargeable Battery NP-FW50, AC Adaptor AC-UB10, Shoulder strap, Body cap, Accessory shoe cap, Eyepiece cup, Micro USB cable, CD-ROM
    Tutaj cos widac:
    http://www.youtube.com/watch?v=K7hdt1tgtK8
    Ostatnio edytowane przez d5000 ; 14-11-2012 o 00:09
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Wlasnie sprawdzilam specyfikacje, jest ladowarka, wiec skad macie takie wiesci ze jej nie ma? Nie prosciej sprawdzic specyfikacje?
    Od naocznych świadków, czyli tych co kupili.............

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Czyli sugerujesz, ze ktos kupil bez ladowarki, ktora powinna byc w zestawie?
    No bo z tego co widze, w zestawie jest cd-rom/bateria/ladowarka
    Poza tym, jakos dziwnie bylo by kupic aparat bez ladowarki...
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Kupiłeś? Jeśli tak to czy za jakiś czas napiszesz coś o filmach, w porównaniu do 5n?
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Oj niestety ja jeszcze nie kupiłem (dopiero w przyszłym roku ) -za to może będzie niebawem okazja potestować, to na 100% podzielę się spostrzeżeniami (czytałem na forum sony, o braku ładowarki w zestawie -ktoś tam kupił....).

Domyślnie

Tak, też o tym czytałem.
    Mnie zastanawia kwestia przegrzewania matrycy, ciekawe czy to poprawili lub "poprawili" (marketingowy chłyt zeby kamery VG sie sprzedawały).
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

No to też mnie najbardziej ciekawi, w przypadku 5N zbyt wesoło w tym temacie nie było niestety. Na razie bawiłem się chwilę w filmowanie za pomocą 5R i przyznam, że nie widzę zbytnich różnic -no może AF szybciej decyduje się "ruszyć z miejsca", jednak sama szybkość ostrzenia, płynność jest taka sama jak w 5N.

Domyślnie

Akumulator w Nex6 ładuje się przez USB.

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów