Szukaj
a wiec tak; mnie leży 1,2 i ostatnie, a poza tym to generalnie za gorąco troche i za dużo bohaterów na tych zdjęciach. wielki szacun za poranne działania bo ja sie nie moge przemóc) keep going
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Foty bardzo przyjemne, rażą tylko aureole na 1,2 i 6. Prosi się także o numeracje zdjęć
Niestety obróbka wydobyła brzydki szum na chmurach, a ostatnie zdjęcie chyba za bardzo wykropowane.
Co do obróbki, skoro symboliczna, to będę chyba musiał zmienić swoją definicje jej![]()
Mnie się kadry i kolory podobają, nie podoba mi się przeostrzenieAle gratuluję wytrwałości - też uwielbiam wschody i wiem, że nie zawsze się chce
![]()
Przestrzenie zgadzam się, ale to podczas zmniejszenia rozmiarów tak wyszło. Duże rozmiary są mniej ostre.
Michał... ja szumu nie widzęNie będę się spierał, skoro widzisz - wierzę Ci
![]()
Coś Ci obiektyw mocno winietuje
Temat niezbyt ciekawy w sumie - kombinujesz całkiem z sensem, ale zdecydowanie wybierz inną scenerię.
Acha...i wyrzuć ten podpis bo raczej nikt Ci tych fot nie podkradnie![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
2 bardzo fajna panorama i słońce fajnie wschodziło. I ostatnie - plus za tego ptaka złapanego na maszcie
Jedyne co zwrócił bym uwage, to logo za każdym razem w innym miejscu (ale to szczegół).
Na smartfonie ładnie poza tą"klimatyczną" winieta
Skontaktuj się z nami