Szukaj
całościowo - jak dla mnie miód![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Powiem wiecej: cód, miód i orzeszki !
Sprzętowy onanizm prowadzi do twórczej impotencji
Zdjęć od strony technicznej oceniać chyba nie mogę... Za wysoki poziom jak dla mnie.Mnie jednak razi ta stylizacja, prawdę mówiąc. Za dużo skórzano-lateksowych motywów, brr.
d5000
KOBIETA
... Widzialem już na facebook'u ... bardzo mi się podoba ! Warto było poczekać na całość ! Ze stylizacją i lateksowymi ciuszkami nie było wyboru ... inni zawiedli ... Modelki mogły być nagie albo lateksowePiotr wybrał mniejsze zło ...
Nikon
dzieki za wszystkie komentarze
tak jak juz Artur powiedział - stylizacja na tej sesji miała byc zupełnie inna ale niestety zawiódł dostawca, dobrze ze dzieki Arturowi
mielismy do dyspozycji akurat takie ciuchy. Szkoda było by rezygonwac z załatwianej duzo wcześniej miejscówki, może i nie do konca dobrze wykorzystaniej jak słusznie mi zostało wytknięte w poprzednim wątku z drugą modelką, ale uwazam to i tak za ogromny ładunek pozytywnych doświadczeń. Dwie modelki, dwie wizazystki, dwóch fotografów = spore zamieszanie
i jednoczesnie sporo błędów
popełnionych przeze mnie.
ostatnie +++ reszta hmmmm ... ciut na sile: 4,5 ciemno w oczach i plaskie wloski - ogolnie fajnie, ale bez fajerwerkow
Dokładam kolejny dzban miodu - ladnie wyszła ta pszczółka.
N
mega secit .... dawaj więcej
D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II
Skontaktuj się z nami