Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Tina

Domyślnie Tina

wczesniej juz wrzucałem zajawke... no to reszta..
    mozna sie pastwic, jak zwykle krytykę przyjmę na klatę
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8. kadr podobny ale....
    9.

Domyślnie

całościowo - jak dla mnie miód
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Powiem wiecej: cód, miód i orzeszki !
    Sprzętowy onanizm prowadzi do twórczej impotencji

Domyślnie

Zdjęć od strony technicznej oceniać chyba nie mogę... Za wysoki poziom jak dla mnie. Mnie jednak razi ta stylizacja, prawdę mówiąc. Za dużo skórzano-lateksowych motywów, brr.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

8 lepsze niż 7

Całość jest super

Domyślnie

... Widzialem już na facebook'u ... bardzo mi się podoba ! Warto było poczekać na całość ! Ze stylizacją i lateksowymi ciuszkami nie było wyboru ... inni zawiedli ... Modelki mogły być nagie albo lateksowe Piotr wybrał mniejsze zło ...
    Nikon

Domyślnie

dzieki za wszystkie komentarze
    tak jak juz Artur powiedział - stylizacja na tej sesji miała byc zupełnie inna ale niestety zawiódł dostawca , dobrze ze dzieki Arturowi mielismy do dyspozycji akurat takie ciuchy. Szkoda było by rezygonwac z załatwianej duzo wcześniej miejscówki, może i nie do konca dobrze wykorzystaniej jak słusznie mi zostało wytknięte w poprzednim wątku z drugą modelką, ale uwazam to i tak za ogromny ładunek pozytywnych doświadczeń. Dwie modelki, dwie wizazystki, dwóch fotografów = spore zamieszanie i jednoczesnie sporo błędów popełnionych przeze mnie.

Domyślnie

ostatnie +++ reszta hmmmm ... ciut na sile: 4,5 ciemno w oczach i plaskie wloski - ogolnie fajnie, ale bez fajerwerkow

Domyślnie

Dokładam kolejny dzban miodu - ladnie wyszła ta pszczółka.
    N

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

mega secit .... dawaj więcej
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów