Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Dream Girl.

Domyślnie Dream Girl.

Ciekaw jestem waszej opinii ...

Domyślnie

Kadr wydaje się w porządku, ale ten blur (o ile nim jest) nie pasuje w ogóle... No i brakuje retuszu. Jak dla mnie do poprawienia
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Zdjęcie z potencjałem - do poprawienia.
    Jeśli już koniecznie z blurem - łagodniejsze przejście z ostrości w nieostrość proponowałbym.

Domyślnie

poza "blurem" odnośnie retuszu jakie są sugestie? Powinienem popracować nad skórą usuwając piegi, nad rzęsami, brwiami etc?

Domyślnie

Co do retuszu, pooglądaj sobie prace zagranicznych pism modowo,glamurowych i porównaj swoje zdjęcie do tego magazynowego. Piegi, rzęsy, brwi to już interpretacja własna, zależy do czego to zdjęcie ma służyć. Zwykła zabawa curvesami może dużo zmienić:

Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-08-2012 o 20:17 Powód: rozmiar zdjęcia
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

notic pewno, że może - zdaję sobie z tego sprawę. Efekt jaki uzyskałem był zamierzony i przemyślany, włącznie z drobnymi szczegółami ... Pytanie jest tylko czy to co sobie "wymarzyłem" jest atrakcyjne wizualnie czy jednak popłynąłem w nieodpowiednim kierunku ...

Dlatego też ciekaw jestem opinii innych, sam chyba również jestem za Twoją interpretacją.

Domyślnie

Za dużo blurem pojechane, za to twarz jest OK, światło, oczy, wszystko pasuje, tylko ten blur jakoś odpycha w tej ilości.

Domyślnie

Sugerując się "wizją" notica zrobiłem coś takiego.

I tutaj jeszcze coś, tym razem B&W.

Domyślnie

Poprzednie zdecydowanie na nie, w dużej mierze przez make up i obróbkę. Ostatnie fajne, szkoda że nos wychodzi z GO (zresztą brwi/czoło też), no i włosy proszą się o obróbkę (szczególnie prawy dolny róg) i coś nie wyszło obróbkowo w okolicach nosa, szczególnie z prawej strony.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 05-08-2012 o 16:58

Domyślnie

skinny500 a co jest nie tak z go, nie jest najważniejsze żeby oczy były ostre?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów