Szukaj
No ja za bardzo pod względem technicznym się nie wypowiem, ale wg mnie 3 i 5 odcina się od całości i są to dobre zdjęcia. Reszta jakoś mi tu nie pasuje.
D90 / 18-105 / Blenda F&V
Jedynie 1 mi nie leży, sam nie wiem dlaczego, może modelka się za mało odcina od reszty.
Reszta bardzo dobra, w szczególności 5 która jest super![]()
Jak dla mnie to tylko pięć no może też czwórka ale bym wyprostował, reszta za duży bałagan w tle.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Wszystkie krzywusy jakieś, chyba z modelką winko się sączyło co?
Jedna uwaga, mimo że zdjęcia w "naturalnym środowisku kobiety" to i tak warto by zadbać o tło, otwarta szafka na 1 jest super przykładem tego czego nie powinno być w tle, a już czerwone światełko w szczególności...
Edit: No tak to jest nie odświeżyć przed odpowiedzią, Robert mnie ubiegł.
kadry z domowego zacisza ciezko czasami poukladac zeby nie bylo balaganu w tlesproboj w kuchni ulozyc wszystko tak zeby nie bylo zwlaszcza w okolicy zlewu
dzieki za opinie .
co wy macie z tymi dłońmi? Co druga modelka na zdjęciach zjada palce albo maca sie po twarzy..
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Koncepcja mi się podoba jednak "drażni" mnie makijaż modelki. Już tłumaczę. Jeśli zakładam że zdjęcia mają być domowe, czyli lekkie i delikatne. Pokazujące przede wszystkim naturalność. Tutaj niestety jej nie widzę. Modelka jakby smutna, może trochę zestresowana nie bardzo wie co miała zrobić ze sobą. Może jednak te 40 minut to było na mało? Technicznie zdjęcia mi się podobają, brakuje mi tylko więcej emocji..
PS. Tłumaczenie się że nie że to domowe zacisze i ciężko o porządek mnie nie przekonuje. Bałagan także może dodać uroku naturalności zdjęcia...Szczegóły tworzą zdjęcie...
3 i 5.
W innych coś przeszkadza.
Między innymi na 1 przeszkadza otwarta szafkai za dużo innych szczegółów w tle.
4 byłaby dobra, ale kadr mało przemyślany - po co to okno tam ?
Nikon
zwyczajnie, nijako, dziewczyna w ogóle mi nie pasuje, kadry oklepane, nuda.
aparat + kit www.korzewa.com
Skontaktuj się z nami