Szukaj
mnie się podobają, świetna kolorystyka, piękne delikatne niebo... fajne kadry, ale najlepszy moim zdaniem kadr jest w bonusie![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Mam dokładnie tak samo.
I to głównie ze względu na kompozycję (choć te drzewka przy prawej krawędzi dość skutecznie odwracają mój wzrok).
Nie wiem czy jednak nie starałbym się tutaj jakieś piona wykroić
Na wszystkich ujęciach jest ciekawy klimat, do tego przyjemne światło, kolor...
Ogólnie na plus.
Nie ma co, ale miejsce ma potężny potencjał. Z przedstawionych ujęć najbardziej, a właściwie tylko podchodzi mi bonus. Pierwsze dwie za bardzo zdominowane skałami na PP.
LED ZEPPELIN
Miejsce robi niesamowite wrażenie. W panoramkach żałuję, ale nie udało się uchwycić światłocieni padających na przepaście, bo nie oddają tego jak duża różnica wysokości jest od krawędzi do samego dołu, kombinowałem jak mogłem, żeby to pokazać, ale chyba na jeszcze lepsze światło trzeba mi będzie poczekać.
Co do drzewek w bonusie zastanawiałem się czy je zostawić, jakoś nie sądziłem, że mogą odciągać uwagę, ale chyba macie racje, niepotrzeby element.
Dzięki za odwiedziny i upalnie pozdrawiam![]()
Fantastyczna miejscówka, pora i światło. Wszystko razem fajnie gra. Niebo mi się podoba i to połączenie chmur z morzem. na jedynce podoba mi się niebo, ale przytłaczają skały, natomiast na dwójce lepszy kadr, ale niebo już mniej atrakcyjne. Bonusik najlepszy.
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Skontaktuj się z nami