Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Koleżanka

Domyślnie Koleżanka

Widziałem zdjęcia tego typu w gazetach więc pomyślałem, że to ten dział

1.
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 15-08-2012 o 16:12 Powód: Numeracja zdjęć

Domyślnie

tlo za ciemne moim zdaniem, jakbys inaczej kadrowal, tak zeby tych drzew bylo mniej widac a wiecej nieba i pierwszego planu to mysle ze byloby duzo ciekawiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Kobieta na gazie?
    Kobieta na parze

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    tlo za ciemne moim zdaniem, jakbys inaczej kadrowal, tak zeby tych drzew bylo mniej widac a wiecej nieba i pierwszego planu to mysle ze byloby duzo ciekawiej
    Masz rację, też myślę, że wyszło ciemne, chociaż nie wiem czy akurat 'za' ciemne. W ten sposób sylwetka bardzo mocno się odcina. Inne kadrowanie by tego chyba nie rozwiązało, bo pojawiłby się problem z proporcjami Po prostu by trzeba wyciąć te drzewa przed sesją Bez nich zdjęcie faktycznie by zyskało. Cóż, gdybym nie był amatorem pewnie bym zrobił wcześniej rekonesans i znalazł inne miejsce na tych rurach.
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 23-07-2012 o 18:05

Domyślnie

ciekawy jestem w jakiej gazecie mozna spotkac takie kadry?
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale stawiam, że jak przejdziesz się do fryzjera, to pewnie znajdziesz jedną z takich w poczekalni

Domyślnie

Też nie mam pojęcia, zdecydowanie chodzimy do innych fryzjerów. Wygląda bardziej jak zdjęcie testowe które robi się na szybko żeby sprawdzić światło, nie patrząc na kadr, ogniskową i wszystko inne.

Domyślnie

OK, zostawmy gazety. Nie czytam kolorowców więc może bardziej jest to moje o nich wyobrażenie.

Pierwszy raz robiłem takie zdjęcie więc nie będę się spierał. Jakieś konkretne mankamenty wynikające z kadru, ogniskowej i wszystkiego innego? Poważnie pytam, bo mi się jakoś podoba - chociaż mam świadomość, że mogę być jeszcze bardzo pod wrażeniem tej niecodziennej dla mnie estetyki.

Domyślnie

Zapomniałem, że jest jeszcze jedno

2.

Domyślnie

naprawde podoba Ci sie to chaotyczne swiatlo na tych zdjeciach ? moim zdaniem podnieciles sie strobingiem nie patrzac na cala reszte.
    500px.com/kubasikorski

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów