Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Domyślnie Podpisy w profilu - nagła zamiana punktu widzenia

Wchodzę po pewnym okresie nieobecności na forum i czytam sobie pod swoim postem taki podpis:
    Usunięto komercyjny wpis w podpisie!
    I pytam się - odkąd link do własnej strony na której jest galeria foto i do bloga foto na którym są prywatne zdjęcia - przeważnie z jakiś wypadów i tego typu rzeczy jest podpisem komercyjnym?

I dlaczego nagle jest to problem skoro ten podpis był niezmieniony od lat i jakoś nikt się go nie przyczepił, a teraz nagle zrobił się komercyjny? Przynajmniej PW od osoby która go zmieniła by się należało celem wyjaśnienia - zresztą tak jak piszę - nie są to strony firmowe. I długie lata nikomu te linki nie przeszkadzały.
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Ogłoszenie

Interpretacja ogłoszenia

Mnie osobiście zastanawia oburzenie i "roszczeniowość", jakby coś komuś zabrano...
    Ale nie ważne, absolutnie dyskusji wszczynać nie chcę.
    Wychowany na Fuji...

Obecnie - "jedną nogą" w Nikonie... =]

Domyślnie

Ale ja nie żądam niczego - jedynie mocno zdziwiło mnie takie działanie bo lata długie podpis był taki jaki był. Nic mi nie zabrano tylko na forum długie lata były w podpisach linki do prywatnych stron i nikogo to nie raziło...
    proszę o usunięcie wpisów i odnośników do stron i ofert komercyjnych
    Do komercyjnych - nie wiedziałem że jak na bloga wrzucam np foty z wypadu w góry to to już czyni blog komercyjnym... ale nie ważne - skasuję i będzie święty spokój.
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Nie bede sie wypowiadal na temat watku, ale chyba jest to obecnie jedynie miejsce gdzie moge zapytac o moja strone, czy nie nagina regulaminu?
    Jezeli jest komercyjna choc w minimalnym stopniu to zmienie stopke a na forum pare groszy przeleje cichaczem

Domyślnie

oczywiście ze jest komercyjna - bo masz w niej chociazby 1 zdjęcie które możesz sprzedać. Poza tym masz napisane NIKON co sugeruje ze posiadasz aparat którym możesz robić zdjęcie i które możesz sprzedawac. Ot taka paranoja się porobiła z tymi stopkami. Moim zdaniem takie interpretacje to skrajna głupota - ale podkreslam ze to moje zdanie. No i może kilkudziesięciu innych osób

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

Nie ma co się wypowiadać nigdy demokracji na tym forum nie było a ten wątek zniknie za parę minut albo go zamkną jak zawsze. Użytkowniku pamiętaj jak zaczynasz pisać co ci się nie podoba na tym forum to spodziewaj się:

1) BANA
    lub
    2) Usunięcia wątku
    lub
    3) Zamknięcia wątku.

Zaraz milion wpisów zielonych że to wszystko dla dobra forum żeby był porządek
    Ostatnio edytowane przez eristoff ; 02-08-2012 o 07:19 Powód: dopis
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Domyślnie

Współczuję czerwonemu adminowi.

Zawsze na pierwszym miejscu stawiał dobro "własnej złotówki"..........

W cenniku brakuje kilku pozycji:
    -logowanie na forum- 0,15 zł.
    -założenie nowego wątku-1,50zł.
    -goście w wątku/wizyta -0,12zł.
    -umieszczenie zdjęcia - 2,48zł
    -komentarz pochlebny -0,20zł
    -krytyka -0,50zł
    -czas spędzony na forum- 0,1 zł za/h

A jeżeli ktokolwiek nie respektuje cennika, to zgodnie z zasadami demokratycznego totalitaryzmu ma zakaz logowania się i wypowiadania.

Podobają mi się działania czerwonego admina. BRAWO. Czas nie leczy ran, ludzie się skrzykną i utworzą własne forum!!!

Czas na REWOLUCJE............. nadejdzie niebawem.

Domyślnie

Leszku, i Ty? Takie zgryźliwe uwagi? Jestem zawiedziony.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę.

Domyślnie

Matko, czasem nie wiem kiedy żartujecie a można się wtedy przerazić...

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów