Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: ze wczora....

Domyślnie ze wczora....

Takie tam moje gnioty, które pewnie jak zwykle zostaną zjechane za to czy tamto , ale innego sposobu nie znam zeby sie czegos nauczyc
    Modelowała - Beata
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    i żeby nie było zbędnego marudzenia - poniższe dwa są wzorowane na konkretnych dwóch zdjęciach Hanibala - mam nadzieje ze autor sie nie obrazi

9
    10

Domyślnie

Podoba mi się całościowo i jakościowo No może jedynie #4 trochę mi przeszkadza pozycji modelki, mina też nie tego coś
    Ale prace przyciągają uwagę
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Od jakiegoś czasu obserwuję na forum dziwną tendencję, ludzie sami o swoich zdjęciach piszą takie moje "gnioty", "pstryki" albo, że "strzelone w pośpiechu", skoro sam oceniasz swoje zdjęcia jako "gnioty" to po co pokazujesz nam "gnioty"? pokaż te najlepsze wracając do zdjęć... jak dla mnie "gnioty" całkiem przyjemne i na określenie "gnioty" nie zasługują, podobają się wszystkie, krócej będzie wymienić słabsze więc słabsze to: 3 i 9, jakbym miał wybrać najlepsze z dobrych to wahałbym się między 4, 5 i 8, no i modelka super.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Irwusek Zobacz posta
    Podoba mi się całościowo i jakościowo No może jedynie #4 trochę mi przeszkadza pozycji modelki, mina też nie tego coś
    Ale prace przyciągają uwagę
    E tam, 4-ka akurat jest świetna Poza mimo, że dość skomplikowana wyszła b. naturalnie i swobodnie, w ogóle te zdjęcia są jakieś takie fajne, lekkie , nie wymuszone, naturalne?, pozowane, ale nie przepozowane.
    Ostatnio edytowane przez pmpmwd ; 20-07-2012 o 11:23

Domyślnie

hehe - gnioty napisałem celowo - zresztą z uśmiechnięta buzką - ale ok - zdjecia - ja jestem z nich zadowolony ale z doswiadczenia wiem ze zostaje tutaj - i dobrze - sprowadzony na ziemie - odpowiednimi komentarzami . Co do sesji - nie była na szybko, wiekszosc kadrów była przemyslana - a kilka skopiowana jesli chodzi o pozy .

Domyślnie

na 3 problem z ostrością czy efekt zamierzony??

Domyślnie

- no i znalazł a myslałem ze nikt nie zauwazy - hehe

Domyślnie

Nie przyjmuj tego za krytykę. Poprostu rzuciło mi się w oczy. A poza tym kadry super. pozdrawiam

P.S chciałbym zawsze robić takie "gnioty"
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 20-07-2012 o 22:40 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    hehe - gnioty napisałem celowo - zresztą z uśmiechnięta buzką - ale ok - zdjecia - ja jestem z nich zadowolony ale z doswiadczenia wiem ze zostaje tutaj - i dobrze - sprowadzony na ziemie - odpowiednimi komentarzami . Co do sesji - nie była na szybko, wiekszosc kadrów była przemyslana - a kilka skopiowana jesli chodzi o pozy .
    Jednym słowem kokiet z Ciebie, czym były robione?

Domyślnie

Dla mnie 6 najlepsza.
    Miejsce to moja szkoła, a właściwie internat - Brynek.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów