Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Żonka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Żonka

Wpadliśmy z żonką na pomysł pewnego zdjęcia, ale skoro już jesteśmy amatorami, to szybko wyszło, że przydał by się dobry wizaż, fryzjer itp. więc pomysł spalił trochę na panewce. Skoro jednak rozłożyłem w międzyczasie wszystkie manele, zrobiliśmy dosłownie 2 zdjęcia.
    Oglądając te wszystkie docinki do tej pory nie byłem nigdy skłonny nic tutaj publikować.
    To jest pierwszy raz, kiedy użyłem postprocesu na skalę większą niż podstawowe korekty. Pierwszy raz też użyłem Lightrooma Powiedzcie proszę co myślicie z naciskiem na uwagi konstruktywne

Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 19-07-2012 o 13:56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Zły?
    Nie wiem czy zły, ale jakoś mi tu nie pasuje.

Domyślnie

Hehe, bo w tutejszych standardach powinno być: "Agnieszka - piętnastoletnia modelka [by Kartofelinder]" ??

A z naszyjnikiem jest drugie zdjęcie .. i uznaliśmy, że nie był warty zamiany Wyglądało to tak standardowo.
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 19-07-2012 o 14:45

Domyślnie

Witam.
    Mam za małe doświadczenie aby konstruktywnie się wypowiedzieć ale............ żonę masz fajna
    A tak na serio nie wiem czy w odbiorze nie ciekawiej by wyglądał naszyjnik niż ta ręka w takiej "pozycji".
    Zdjęcie fajne.
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    Witam.
    Mam za małe doświadczenie aby konstruktywnie się wypowiedzieć ale............ żonę masz fajna
    Tomek
    Ja mam 30 letnie doświadczenie - jest fajna haha

Ciekawe zdjęcie. Czy kompozycja jest dobra nie mam zdania, wg mnie wzrok przyciąga palec wskazujący, a powinny oczy, coś w tym ujęciu jest.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

Masz piętnastoletnią żonę?
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Kartofelinder sam musisz oddzielić kk od głupich komentarzy, tak to jest na forum.

Zdjęcie mi się podoba, chętnie dowiedział bym się czegoś na temat setup-u oświetlenia.
    Ostatnio edytowane przez Guciol ; 19-07-2012 o 14:48 Powód: literówka
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gundrum Zobacz posta
    Masz piętnastoletnią żonę?
    Ok, ex piętnastoletnia modelka

Cytat Zamieszczone przez Guciol Zobacz posta
    Kartofelinder sam musisz oddzielić kk od głupich komentarzy, tak to jest na forum.

Zdjęcie mi się podoba, chętnie dowidział bym się coś na temat setup-u oświetlenia.
    To są przecież tylko życzliwe offtopy Nie przeszkadza mi to

A co do setupu, jak zawsze dodałem do strobingu (zwykle publikuję tylko tam):
    http://forum.nikoniarze.pl/showpost....postcount=2184

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów