Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: K.p.2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    ... bo wygląda na to, że podstawy portretu które można poznać kupując choćby książkę za 20 zł są Ci zupełnie obce.
    to prawda - książkę, a nawet kilka, zamówiłem wczoraj; powinny dojść przed weekendem.

Dziękuję wszystkim za pomoc, o to mi chodziło. Nie pójdę tą drogą, obiecuję
    Commercial footer has been removed pursuant to forum rules

Domyślnie

Jasne szkiełko też mile widziane
    A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DarekK D5000 Zobacz posta
    Jasne szkiełko też mile widziane
    wiem, wiem to jest zdjęcie zrobione jakiś czas temu N18-105, nie miałem wtedy niczego innego; teraz nie używam go już do takich celów.

Zauważyłem, że ciężko jest ocenić obiektywnie zdjęcia własnej dziewczyny/żony/kochanki. Następnym razem postaram się lepiej.
    Commercial footer has been removed pursuant to forum rules

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dammiz Zobacz posta
    Oplułem monitor - komentarz w punkt!

A tak na poważnie - takie zdjęcia to dzisiejsza młodzież sama z ręki sobie robi i publikuje na FB/N-K...
    jedna bo druga jest zajeta ?

Domyślnie

nie sądziłem ze takie coś się na tym forum pojawi. A tu jednak Powiadziano juz pewnie wszystko - ja powiem ze gorszego tu dawno nie widziałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bengi Zobacz posta
    Walnięte lampą z bliska feee. Skura świeci, perspektywa i kadr - dokładnie - jak autoportret z portalu społecznościowego. Nie idź ta drogą kolego!
    Witamy "miszcza" ortografii, powtórzę za Tobą: "feee... nie idź tą drogą kolego!".

Domyślnie

Bardzo ładna modelka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmpmwd Zobacz posta
    Witamy "miszcza" ortografii, powtórzę za Tobą: "feee... nie idź tą drogą kolego!".
    Błąd iście miszczowski mi się przydarzył
    Pozdrawiam
    fotohobbysta

Domyślnie

Jest ktoś, kto poszukuje tego typu zdjęć: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=211436
    Ostatnio edytowane przez pinio ; 19-07-2012 o 10:02
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Rozumiem święte oburzenie kolegów/koleżanek forumowiczów na takie 'dzieło' w tym dziale. Moje też jest całkiem spore.
    Autorze, mam nadzieje, że chociaż dostrzegasz różnicę miedzy zaprezentowanym tu swoim zdjęciem a innymi pojawiającymi się w tym dziale. większość przydatnych rad już została napisana - od siebie dodam: dużo więcej dystansu ze strony autora potrzebuje zdjęcie na którym jest ktoś bliski.

OT refleksja: coraz więcej w tym dziale takich zdjęć, co więcej dziwi mnie, że zasługują one na dwie czasem nawet trzy strony komentarza... Cieszę się, że tak chętnie służymy radą...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów