Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Rawy brzydkich dziewczyn do retuszu

Szukam rawów, które można wykorzystać do retuszu. Chodzi mi o RAWy dobrej jakości, ale takie na których będzie naprawdę dużo do zrobienia. Coś w stylu tego. Jak macie namiary na jakieś inne paczki rawów, nawet ładnych dziewczyn, to też chętnie przygarnę :).
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 16-07-2012 o 21:48 Powód: "na prawdę"

Domyślnie

a nie łatwiej spocić nastolatkę, rzucić jeszcze jakiś brokat,strzelić jej lampą na wprost? można jej dać jeszcze trochę ostrych kebabów by jej syfki wyszły i nie trzeba z netu sciagać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Te rawy mam, już nawet retuszowałem, ale szukam czegoś gdzie będzie więcej do zrobienia. Jeszcze z modelmayhem będę miał takie normalne, ale tych brzydkich by się przydało trochę - krzywy nos, zęby, niesymetryczna twarz, niewyregulowane brwi, kiepska cera itd, ale dobrej jakości zdjęcie, a nie z komórki w środku nocy robione.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 17-07-2012 o 17:22

Domyślnie

Mogę Ci dać swoje zdjęcia. Jak na dziewczynę byłbym wyjątkowo brzydki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Ocean_ Zobacz posta
    Mogę Ci dać swoje zdjęcia. Jak na dziewczynę byłbym wyjątkowo brzydki.
    +10! :>

skinny500, weź aparat wyjdź na ulicę i strzelaj po kolei każdą jak leci, gwarantuje, że materiału w godzinę zbierzesz sobie na miesiąc obróbki.

Domyślnie

Ja jestem z tych nielicznych, którzy szanują prywatność i prawo związane z publikacją wizerunku, więc musiałbym ze wszystkimi rozmawiać i spisywać umowy. Zresztą ilość nie jest problemem, przecież mam pełno zdjęć mojego autorstwa. Tylko że mi zależy na przypadkach opisanych powyżej. Najlepiej zdjęcia z różnych aparatów, chętnie bym zobaczył czy da się u mnie 60mpix obrabiać.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Te rawy mam, już nawet retuszowałem, ale szukam czegoś gdzie będzie więcej do zrobienia. Jeszcze z modelmayhem będę miał takie normalne, ale tych brzydkich by się przydało trochę - krzywy nos, zęby, niesymetryczna twarz, niewyregulowane brwi, kiepska cera itd, ale dobrej jakości zdjęcie, a nie z komórki w środku nocy robione.
    to może poćwicz i im wszystkim powyginaj nos, wybij zęby itp....

Podajesz parametry do obróbki raczej ciężkie do spotkania, albo pojdź do klubu bokserskiego....ale wątpię czy ktos pozwoli na takie zabawy...
    .

Domyślnie

Gdyby nie były ciężkie do spotkania, to bym tematu o tym nie zakładał :)

Domyślnie

A próbowałeś może na DA? Można stamtąd pobrać całkiem niezłe zdjęcia do obróbki - poszukaj w tej kategorii: http://browse.deviantart.com/resourc...t/model/women/

Bo, jak rozumiem, chcesz tylko obrabiać, bez publikowania?

PS. Ooops, dopiero po opublikowaniu zajarzyłem, że zależy Ci specjalnie na RAWach, na DA raczej tylko JPG... Sorki za zamieszanie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów