Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bieszczady 2012

Domyślnie Bieszczady 2012

Witajcie,

W tym roku wakacje już za mną, ale wrażenia pozostaną na długo
    W załączeniu jedno zdjęcie krajobrazowe, więcej zdjęć (niekrajobrazowych) będzie w dziale przyroda (związanych z końmi).

Zapraszam do oglądania

Pozdrawiam serdecznie
    Marcin Zalewski

Domyślnie

Ooo taki tam sielski krajobrazik... jesteś pewien wciśnięcia tej chatki aż tak głęboko po prawej str. zdjęcia?
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Czy to nie są okolice Kalnicy może?

Domyślnie

@geralttt: Istotnie sielski zrobiłem kilka ujęć tego miejsca. Przejrzałem efekty i doszedłem do wniosku, że takie umiejscowienie chatki najbardziej odpowiada moim odczuciom. Nie odciąga wzroku zanadto od całego widoku.

@kkokosz: Dokładnie jest to Krzywe, maleńka wioska pomiędzy Dołżycą a Przysłupiem
    Pozdrawiam serdecznie
    Marcin Zalewski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tricky_finder Zobacz posta
    Dokładnie jest to Krzywe, maleńka wioska pomiędzy Dołżycą a Przysłupiem
    Byłem tam w zeszłym roku (dokładniej "U Oli" w Kalnicy) - w tym planuję wypad bliżej Wołosatego

PS. To nie ten sam domek, ale takich było w okolicy pełno: http://kkokosz.deviantart.com/gallery/32150097#/d47khcw (niestety, moja fotka sporo słabsza, ale co tam )
    Ostatnio edytowane przez kkokosz ; 17-07-2012 o 20:47

Domyślnie

Podoba się, taki polski widoczek. Przyciąłbym troszkę dołu, wówczas domek mocno po prawej stronie będzie się lepiej komponował, gdyż fotka będzie wyglądała jak panoramka. Generalnie się podoba. Spróbuj przyciąć dół, może stwierdzisz, że tak będzie lepiej ))
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

@mks33: Dzięki. Przytnę i zobaczę co z tego wyjdzie. Jeśli będzie lepiej dorzucę do wątku pod ocenę

@kkokosz: Mnie się tym razem do Wołosatego wybrać nie udało A w okolicy sporo ciekawych tematów do fotografowania. Życzę zatem udanego wypadu
    Pozdrawiam serdecznie
    Marcin Zalewski

Uprawnienia umieszczania postów