Witajcie,
W tym roku wakacje już za mną, ale wrażenia pozostaną na długo![]()
W załączeniu jedno zdjęcie krajobrazowe, więcej zdjęć (niekrajobrazowych) będzie w dziale przyroda (związanych z końmi).
Zapraszam do oglądania
Szukaj
Witajcie,
W tym roku wakacje już za mną, ale wrażenia pozostaną na długo![]()
W załączeniu jedno zdjęcie krajobrazowe, więcej zdjęć (niekrajobrazowych) będzie w dziale przyroda (związanych z końmi).
Zapraszam do oglądania
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Ooo taki tam sielski krajobrazik...jesteś pewien wciśnięcia tej chatki aż tak głęboko po prawej str. zdjęcia?
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
@geralttt: Istotnie sielskizrobiłem kilka ujęć tego miejsca. Przejrzałem efekty i doszedłem do wniosku, że takie umiejscowienie chatki najbardziej odpowiada moim odczuciom. Nie odciąga wzroku zanadto od całego widoku.
@kkokosz: Dokładnie jest to Krzywe, maleńka wioska pomiędzy Dołżycą a Przysłupiem![]()
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Byłem tam w zeszłym roku (dokładniej "U Oli" w Kalnicy) - w tym planuję wypad bliżej Wołosatego
PS. To nie ten sam domek, ale takich było w okolicy pełno: http://kkokosz.deviantart.com/gallery/32150097#/d47khcw(niestety, moja fotka sporo słabsza, ale co tam
)
Ostatnio edytowane przez kkokosz ; 17-07-2012 o 20:47
Podoba się, taki polski widoczek. Przyciąłbym troszkę dołu, wówczas domek mocno po prawej stronie będzie się lepiej komponował, gdyż fotka będzie wyglądała jak panoramka. Generalnie się podoba. Spróbuj przyciąć dół, może stwierdzisz, że tak będzie lepiej))
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Skontaktuj się z nami