Kolejna sesja Marty.
Tym razem nieco rustykalnie.
Szukaj
Kolejna sesja Marty.
Tym razem nieco rustykalnie.
Nie jest źle. Ręce i ucho koszyczka prowadzą do twarzy, na której jest ostrość. No i te jabłuszka dla urozmaicenia kadru... Podoba się.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Zdjęcie rewelacja... koncepcja... kolory... wszystko pieści zmysły...
A rustykalnie to chyba tylko przez koszyk
Dla mnie bomba....
kiedyś coś równie dobrego pokarzę...
pozdrawiam
mozna spytac ,
co znaczy "rustykalnie" ?
(trudno mi skomentowac jak na starcie nie wiem ocb ;p )
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
Prześliczne i inspirujące.
To już nawet nie jest portret. To jest takie maleńkie i niewinne dzieło sztuki
A najbardziej mi się podoba ten niewinny widok za koszulkę. Taki och niechcący się omsknęło...
super kadr i gra kolorów, bardzo skomplikowane kompozycyjnie i nie wszystkie elementy tej kompozycji mi się podobają, widzę taki rytm: prawa ręka - światło na twarzy - lewy kucyk, kierunek od lewej góry do prawego dołu podkreślony pochyleniem ciała w tym właśnie kierunku, w tę harmonię (wg mnie bezcelowo) wdziera się lewa ręka skupiając dodatkowo na sobie nadplanową ilość światła... niefart, że ręka ta przechodzi w kontrastowy rzemyk podkreśla jej destrukcyjne zapędy, bo robi się jakiś układ alternatywny do głównego tematu a nic nie wnoszący, zdjęcie gubi porządek i staje się chaotyczne, a i tak nie jest to fotografia z założenia łatwa
przepraszam, że jestem małostkowy, ale od artystów się wymaga (oczywiście odczucia subiektywne)
![]()
Bardzo fajne zdjęcie. Podoba mi się. Szczególnie kolorystyka...
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Skontaktuj się z nami