Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Błyskawice

Domyślnie Błyskawice

Zapraszam

1.

2.

Pozdrawiam

Domyślnie

Szkoda, że nikt nie komentuje. Zachęcony Twoimi pracami, wczoraj próbowałem złapać błyskawice. Hmm... to nie jest takie proste.
    Pentaxy dwa i trochę szkła

Domyślnie

Błyskawice ładne, ale szkoda, że nie zadbałeś o resztę kadru. Z ciekawym dołem zdjęcie zyskałoby wieeeele i miałbyś same ochy i achy, ale jak to napisał przedmówca - to nie takie proste
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

A co tu komentować, widzimy tu tytułowe błyskawice i nic więcej. A to za mało aby fotka była zjadliwa.
    Co do samego złapania efektownych przecież piorunów nie jest to trudne zadanie, wystarczy statyw i nastawiony na "BULB" aparat. Otwierasz migawkę - piorun trach - zamykasz migawkę. Oczywiście trzeba zadbać o odpowiednie naświetlenie reszty zdjęcia aby fotka nie składała się z samego błysku. O kadrze lepiej wcześniej pomyśleć , nie z każdego balkonu jest fajny widok.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    A co tu komentować, widzimy tu tytułowe błyskawice i nic więcej. A to za mało aby fotka była zjadliwa.

Teraz już wiem, że same błyskawice to za mało - po obejrzeniu pracy markes1987 (humory Matki Natury) nie mam żadnych wątpliwości.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów