Szukaj
Kadr 50/50 jakos do mnie tym razem nie przemawia ale niektorym moze sie podobac... jedyne co mnie razi to krzywizna (ucieka w prawo) i rzeczywiscie jest fajnie i kolorowo...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
No niebo to Ci się trafiło koncertowe! Jak sobie poradziłeś na wieży ze bez statywu? Trochę drażnią te samochody na samym dole ale widać, że nie mogłeś inaczej. Przez ten pas zieleni pod wieżowcami mam wrażenie krzywizny![]()
no pięknie maniaku, w końcu coś ruszyles i od razu w dobrym stylua już zaczynałem sie martwić, że przepadłes w tym paryżu
ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc
d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo
Elegancko Andrzeju - niebo cacy. Ależ się ta Legnica rozrosła....![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
A mnie się zupełnie nie podobaPo jakiego grzyba robić kadr "symetryczny" skoro taki nie ma prawa wyjść?
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Nie ucieka-takie wrażenie, może przez ten pas zieleni o którym Piotr wspomina. Było "pionowane" do wieżowców w La Defense, widocznych z tyłu.
Fota z ręki. Statyw był, ale w tłumie niemalze jak na Regent Street w dniach wyprzedaży rozłożenie go graniczyło niemalże z cudem, a i tak pożytek byłby niewielki. Dodatkową trudnością jest siatka zabezpieczająca taras widokowy.
Ja wiem czy ruszyłem? Wypad typowo turystyczny, aparat uzywany tylko i wyłącznie w celach albumowych.
Ale fakt faktem, chciałoby się tam przepaśćNiemniej jednak spragniony jakiegoś ciekawego spektaklu na niebie niczym kania dżdżu-widząc co się pojawiło, nie mogłem pozostać obojętnym.
Efekt Euro 2012
Chyba by żle było jakby wszystkim się podobało. Skończyła by się motywacjaNie robiłem , ani zamiaru nie miałem robić symetrycznego kadru. To jest cięty pion. Dołem wkradło się nieco bałaganu, którego resztki jeszcze widać, a powyżej na niebie też skończyło się widowisko. Tak przyciąłem- może nieszczęśliwie nieco, do tak nielubianego 50/50, ale już poszło...
Dzięki wszystkim za odwiedziny i słów kilka.
Kolorki są cacy, ale kadru jakoś nie czuję. Insza inszość, że pomysłu na lepszy nie mam...
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami