Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    maniak666
    Gość

Smile Pozdrawiam Wszystkich

...jak w tytule. Kolorowo i w szampańskim nastroju.

Maniak.

Domyślnie

Kadr 50/50 jakos do mnie tym razem nie przemawia ale niektorym moze sie podobac... jedyne co mnie razi to krzywizna (ucieka w prawo) i rzeczywiscie jest fajnie i kolorowo...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

No niebo to Ci się trafiło koncertowe! Jak sobie poradziłeś na wieży ze bez statywu? Trochę drażnią te samochody na samym dole ale widać, że nie mogłeś inaczej. Przez ten pas zieleni pod wieżowcami mam wrażenie krzywizny

Domyślnie

no pięknie maniaku, w końcu coś ruszyles i od razu w dobrym stylu a już zaczynałem sie martwić, że przepadłes w tym paryżu
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Elegancko Andrzeju - niebo cacy. Ależ się ta Legnica rozrosła....
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    no pięknie maniaku, w końcu coś ruszyles i od razu w dobrym stylu a już zaczynałem sie martwić, że przepadłes w tym paryżu
    pełna zgoda, bardzo fajny obrazek

Domyślnie

A mnie się zupełnie nie podoba Po jakiego grzyba robić kadr "symetryczny" skoro taki nie ma prawa wyjść?
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Kadr 50/50 jakos do mnie tym razem nie przemawia ale niektorym moze sie podobac... jedyne co mnie razi to krzywizna (ucieka w prawo) i rzeczywiscie jest fajnie i kolorowo...
    Nie ucieka-takie wrażenie, może przez ten pas zieleni o którym Piotr wspomina. Było "pionowane" do wieżowców w La Defense, widocznych z tyłu.

Cytat Zamieszczone przez piotrm100 Zobacz posta
    No niebo to Ci się trafiło koncertowe! Jak sobie poradziłeś na wieży ze bez statywu? Trochę drażnią te samochody na samym dole ale widać, że nie mogłeś inaczej. Przez ten pas zieleni pod wieżowcami mam wrażenie krzywizny
    Fota z ręki. Statyw był, ale w tłumie niemalze jak na Regent Street w dniach wyprzedaży rozłożenie go graniczyło niemalże z cudem, a i tak pożytek byłby niewielki. Dodatkową trudnością jest siatka zabezpieczająca taras widokowy.

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    Ja wiem czy ruszyłem? Wypad typowo turystyczny, aparat uzywany tylko i wyłącznie w celach albumowych.
    Ale fakt faktem, chciałoby się tam przepaść Niemniej jednak spragniony jakiegoś ciekawego spektaklu na niebie niczym kania dżdżu-widząc co się pojawiło, nie mogłem pozostać obojętnym.
    Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Elegancko Andrzeju - niebo cacy. Ależ się ta Legnica rozrosła....
    Efekt Euro 2012

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    A mnie się zupełnie nie podoba Po jakiego grzyba robić kadr "symetryczny" skoro taki nie ma prawa wyjść?
    Chyba by żle było jakby wszystkim się podobało. Skończyła by się motywacja Nie robiłem , ani zamiaru nie miałem robić symetrycznego kadru. To jest cięty pion. Dołem wkradło się nieco bałaganu, którego resztki jeszcze widać, a powyżej na niebie też skończyło się widowisko. Tak przyciąłem- może nieszczęśliwie nieco, do tak nielubianego 50/50, ale już poszło...
    Dzięki wszystkim za odwiedziny i słów kilka.

Domyślnie

Kolorki są cacy, ale kadru jakoś nie czuję. Insza inszość, że pomysłu na lepszy nie mam...
    LED ZEPPELIN

Uprawnienia umieszczania postów