Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Dzięki wielkie za opinie.
    To prawda, modelka wspaniała.
    mOSAd, byłem tak zauroczony tym spojrzeniem, że ręka mi kompletnie nie przeszkadzała, dopiero po wrzucenia na kompa, zauważyłem jaką wtopę zrobiłem.

No to jeszcze jedno i bonusik trochę w innym klimacie.

8.

Bonus.
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Bonus miazga. Co za ból.
    red light, dark room...

Domyślnie

O, ten wrzut też bardzo na tak. Bonus super, choć ja od razu przesuwam głowę na prawo, czyli za dużo lewej. Perfekcjonista-edytor powalczyłby jeszcze z tym, by uzyskać pojedynczą linię podbródka. Ja tak sobie narzekam, ale sam nawet bym się nie zbliżył do tego poziomu.
    Dodam jeszcze, że czwórka dziwnie mi się podoba. To zdjęcie w koompletnie innej stylistyce, kadrze, delikatności. Jednak coś w sobie ma - chyba lubię te liście i wpasowanie człowieka w naturę. A jednocześnie pokazanie dziewczyny w bardzo naturalny, a nie "wyuzdany modelkowo" sposób. Widać, że to osoba, a nie tylko ładna buzia bez wad.

Domyślnie

wracam po raz kolejny i napiszę tak - najmniej podoba mi się 7 i 8 pozdrawiam

Domyślnie

jak tylko sie pojawia Twój wątek to od razu wiem ze bedzie cos na naprawde wysokim poziomie - szacun - dla mnie set jak zreszta poprzednie tu pokazywane genialny

Domyślnie

Dzięki, miło czytać takie komentarze. Dorzucam jeszcze jeden kadr, jako kontynuacje bonusa.

Bonus 2.
    Pozdrawiam,
    Damian

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów