Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Jak na pierwszy raz to wyszło elegancko
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Super, pokazałeś klimat tego miejsca, chwili. Extra

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa/Warszawa

Domyślnie

I ja również zgadzam się z przedmówcami, super kadr. Z naturalnymi kolorami i ekstra niebem.
    Facebook

D7200 + N35 + ściereczka + torba

Domyślnie

Swietna robota, ale kadr juz widzialem gdzies podobny
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Oszczędny w słowach Awatar kuban7
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

jak ja lubie takie krajobrazy świetne zdjęcie
    D800+ s 35 mm + S 24-70 mm + T 70-200 mm + dodatki

Domyślnie

Idealnie poustawiane cienie. Ogolnie jest tak ciemnawo, nastrojowo, ale z duza iloscia detalu. Kolory tez super, nasycone ale bez przesady...
    Mozna powiedziec ze z obrobka trafiles w punkcik
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

A ja jestem na nie. O ile kadr mi się podoba, to brak wody niweczy cały efekt. Nie lubię zdjęć z mlekiem zamiast wody.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    ... ale kadr juz widzialem gdzies podobny
    Robię sobie fotę, a tu z prawej jakiś koleś ze statywem mi się rozkłada i pyta czy można, to ja mówię proszę bardzo, to pewnie fotografię tego Jegomościa wcześniej widziałeś

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    A ja jestem na nie. O ile kadr mi się podoba, to brak wody niweczy cały efekt. Nie lubię zdjęć z mlekiem zamiast wody.
    Jacku wiem że nie przepadasz za mlekiem, na swoja obronę powiem tylko że bez tych niemal 53 sekund ekspozycji kolorów na niebie nie udałoby się złapać w takiej ilości niestety.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Robię sobie fotę, a tu z prawej jakiś koleś ze statywem mi się rozkłada i pyta czy można, to ja mówię proszę bardzo, to pewnie fotografię tego Jegomościa wcześniej widziałeś

...
    Ano ja focę i jakiś Jegomość podchodzi ze statywem i mi się rozkłada z lewej mańki i nie pyta wcale czy może . Z grzeczności mojej wrodzonej i ze względów technicznych (musiałem silnie na matrycę dmuchać, gdyż już dosyć długi czas smażona była ) , nic tylko delikatnie przytaknąłem . Ale za to masz Autorze mojego pięknego lewego trzewika w kadrze .

A tak do zdjątka wracając, to faktycznie namemłałeś się tam za wszystkie czasy i jak widać na powyższym przykładzie, bardzo dobrze Ci to wyszło. Jako, że niepalący jesteś i niecierpliwy, tylko 52 sekundy napajałeś matrycę . Ja muszę zawsze faję wypalić , także u mnie wybiło 263 s .

Fajowy był to poranek .

Domyślnie

Super, w zasadzie nie trzeba więcej mówić.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów