Jak na pierwszy raz to wyszło elegancko![]()
Szukaj
Jak na pierwszy raz to wyszło elegancko![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Super, pokazałeś klimat tego miejsca, chwili. Extra
I ja również zgadzam się z przedmówcami, super kadr. Z naturalnymi kolorami i ekstra niebem.
Swietna robota, ale kadr juz widzialem gdzies podobny![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
jak ja lubie takie krajobrazy świetne zdjęcie
D800+ s 35 mm + S 24-70 mm + T 70-200 mm + dodatki
Idealnie poustawiane cienie. Ogolnie jest tak ciemnawo, nastrojowo, ale z duza iloscia detalu. Kolory tez super, nasycone ale bez przesady...
Mozna powiedziec ze z obrobka trafiles w punkcik![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
A ja jestem na nie. O ile kadr mi się podoba, to brak wody niweczy cały efekt. Nie lubię zdjęć z mlekiem zamiast wody.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Robię sobie fotę, a tu z prawej jakiś koleś ze statywem mi się rozkłada i pyta czy można, to ja mówię proszę bardzo, to pewnie fotografię tego Jegomościawcześniej widziałeś
Jacku wiem że nie przepadasz za mlekiem, na swoja obronę powiem tylko że bez tych niemal 53 sekund ekspozycji kolorów na niebie nie udałoby się złapać w takiej ilości niestety.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Ano ja focę i jakiś Jegomość podchodzi ze statywem i mi się rozkłada z lewej mańki i nie pyta wcale czy może. Z grzeczności mojej wrodzonej i ze względów technicznych (musiałem silnie na matrycę dmuchać, gdyż już dosyć długi czas smażona była
) , nic tylko delikatnie przytaknąłem
. Ale za to masz Autorze mojego pięknego lewego trzewika w kadrze
.
A tak do zdjątka wracając, to faktycznie namemłałeś się tam za wszystkie czasy i jak widać na powyższym przykładzie, bardzo dobrze Ci to wyszło. Jako, że niepalący jesteś i niecierpliwy, tylko 52 sekundy napajałeś matrycę. Ja muszę zawsze faję wypalić
, także u mnie wybiło 263 s
.
Fajowy był to poranek.
Super, w zasadzie nie trzeba więcej mówić.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami