Dzięki Panowie za opinie, może takie:
Pozdrawiam,
Łukasz
Szukaj
Dzięki Panowie za opinie, może takie:
Pozdrawiam,
Łukasz
Z jaszczurką super. GO i dynamika, to jest to co robi tą fotkę. Gratuluję strzału.
Fuji
Troche przekombinowana ta ustawka wazek
pozdro
Witam, mala opinia od poczatkujacego.... Wazki swietne, okular pierwsza klasa...kleszcz sie strasznie przyssał..biedny jaszczur.. a ja zapytam o jedno .... Kupilem Nikona D5100 i chce zaopatrzec sie w jakis ciekawy kufelek..... widzac detale na tych fotach i kolory ,swiatło ... tak ,chce takie rzeczy widziec na swoich fotkach..... nie wiem jak ale moze uda mi sie wrzucic moja wazke z obiektywu VR AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6G ED , nie kupowalem go pod makro bo raczej sie nie nadaje do tego, kupiłem go na poczatek, czyli uzywam go do wszystkiego, mam zajawke ale sie na tym nie znam. ucze sie dopiero tych wszystkich słow, wartosci.. oczywiscie wszystko robie w manualu..... Heh ponoc praktyka czyni mistrza..... ale wracajac do tematu slyszałem o obiektywach nadajacych sie swietnie do macro jak i do portretow??? czy to prawda i jesli tak to moze ktos mi doradzi??? poradzono mi 90mm tamrona .... ponoc tanszy od nikkora ktory mi wpadł po opiniach w oko Nikon AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR ale sam juz nie wiem...pomocy....
To jest wazka,ale mam np kilka kropel wody....ktore tez chciałbym ostrzejsze...... mimo iz z nich jestem zadowolony jak na pierwsza zabawe z kropelkami....... https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Maxrayan, troszkę kultury. To jest wątek kolegi Klocka i trochę mu śmiecisz. Załóż własny wątek i tam prezentuj swoją twórczość, dopytuj itd. Podobnie od zagadnień technicznych są watki sprzętowe, Zapytaj w dziale optyka a na pewno doczekasz się odpowiedzi. Twoje zachowanie to tak nie przykładając zapukanie do czyjegoś mieszkania, wskoczenie mu do ubikacji a po załatwieniu sprawy poproszenie jeszcze o papier toaletowy. Pozdrawiam.
nie sadzilem ze sie komus tutaj wczepie w watek, jeszcze niekorzystalem z nikoniarzy...zobaczyłem fotki , podobaly mi sie, sam potrzebowałem rady, wiec biłem do kogos kto jak widac sie na tym zna....nie chcialem sie nikomu wpie.....niczac.... i dzieki za radepozdrawiam
Skontaktuj się z nami