Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gdańsk

Domyślnie Gdańsk

Tym razem dwa kadry z Gdańska które poddaje pod ocenę.

1. Tutaj podoba mi się cień na wodzie, bo kojarzy mi się jakby był odbiciem jachtu na pełnych żaglach

2. A tutaj taki eksperymentalny pstryk pod słońce, wyszły fajne cienie

Domyślnie

1 jest słabe. Jakiś kadr taki nic nie pokazujący. Horyzont w centrum kadru też nic ciekawego. Nie widać obróbki. Może gdyby woda była trochę jaśniejsza to coś by to lepiej wyglądało Ale musisz poprawcowac nad kompozycją na kadru...

2 też niewiele lepsza. Może jakiś tam pomysł na zdjęcie był ale ja tego nie kupuję

Może coś w obróbce poratujesz te zdjęcia.

PS. Już lepsze masz na flickr
    (taka moja skromna opinia)

Domyślnie

Słabiutko
    1 zbyt ciasny kadr, próbowałbym poziomo przede wszystkim
    2 gdzie szczegóły cieni/czerni? Po prawej stronie czarny placek, zdecydowanie na nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathie Zobacz posta
    Tym razem dwa kadry z Gdańska które poddaje pod ocenę.

1. Tutaj podoba mi się cień na wodzie, bo kojarzy mi się jakby był odbiciem jachtu na pełnych żaglach

2. A tutaj taki eksperymentalny pstryk pod słońce, wyszły fajne cienie
    Mnie też te elementy się podobają, chociaż odbicie nie kojarzy mi się z żaglem i szkoda trochę obcięcia jednego cienia (wiem, ze sytuacja fotograficzna była pewnie dynamiczna ). Generalnie fajnie, że dwójka w sylwecie. Mam wrażenie, że "dzięki" nowym matrycom takie zdjęcia zostały trochę zapomniane. Pzdr

Domyślnie

Komentarz do 1-go zdjęcia przypomniał mi niedawno zbanowanego kolegę UBoota. Co do meritum: 1 - dokumentacyjny, nieobrobiony pstryk z wycieczki; 2 - za postami j.w.

Uprawnienia umieszczania postów